Selasa, 2 Mei 2017

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua..
tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3
rindu sebenarnya nak berblog nak g walking blog org lain..tapi dek kerana kerja hakiki terpaksa membataskan masa yang sedia ada.. 

sejak bergelar guru, dan kini tahun ke-3 mengajar 💗.. alhamdulillah dengan gelaran cikgu wadi segalanya dapat berjalan dengan lancar .. memang besar cabaran seorang guru dengan era pembangunan sekarang ...segalanya abad ke - 21..dah tiada istilah chalk and talk..semua pembelajaran koperatif dan 'fun learning'👍..

sebenarnya misz macam nak tukar background blog ni kira edit full 1 blog..ada tak yang sudi buatkan untuk misz..kalau sudi mohlah 'pm' misz hehe
bukan apa nak cari aura baru..tentang bayaran insyaallah kita bincang2 yer haha..yang FREE lagi lah Misz berbesar hati hahaha... 

ok sambung lagi nanti 👌




sudi-sudilah singgah blog Misz supaya
 Misz ada semangat nak update blog haha 😊

1 ulasan:

Intan Saffyna berkata...

Hi, saya datang singgah follow sini.. :) salam kenal :)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...