Pengikut

Jumaat, 3 Mac 2017

Tahun Ke 3 Bergelar Guru

assalamualaikum wbt & selamat sejahtera semua..
wah, terlalu lama nya meninggalkan dunia blogging ni... kiranya setahun sekali upated , punya lah busy ...

actually misz sunsweetz dah bergelar seorang cikgu...alhamdullillah diam x diam genap tahun 2017 tahun ke 3, dulu zaman menunggu posting memang fokus habis pada blog sekarang nak update pun tak sempat dek kerana amanah yang diberikan memang terlalu padat life sebagai cikgu... siapa follower misz sunsweetz seorang cikgu kita geng !

insyaallah akan cuba kekalkan momentum untuk update blog yg memang usang ni siap bila log in boleh bersin- bersin huk3x...  doakan Misz Sunsweetz dapat kekalkan momentum berblogging yer.. rindu nak baca blog rakan2x..

alhamdulillah follower pun masih ada yang setia cuma encik nuffnang lah dah lari jauh hahaha.... check akaun nuffnang amik kaw RM 0.00 hahaha... memang usang habis blog ni...

ok nanti Misz sambung balik.. rasa macam nak tukar nama blog jadi Madam Sunsweetz sebab Misz dah kahwin hehe tak sedap pulak  guna Misz hehe.. insyaallah perubahan ni akan dilakukan secara berperingkat.. Doakan Misz ! 🌕

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...