Selasa, 2 Mei 2017

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua..
tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3
rindu sebenarnya nak berblog nak g walking blog org lain..tapi dek kerana kerja hakiki terpaksa membataskan masa yang sedia ada.. 

sejak bergelar guru, dan kini tahun ke-3 mengajar 💗.. alhamdulillah dengan gelaran cikgu wadi segalanya dapat berjalan dengan lancar .. memang besar cabaran seorang guru dengan era pembangunan sekarang ...segalanya abad ke - 21..dah tiada istilah chalk and talk..semua pembelajaran koperatif dan 'fun learning'👍..

sebenarnya misz macam nak tukar background blog ni kira edit full 1 blog..ada tak yang sudi buatkan untuk misz..kalau sudi mohlah 'pm' misz hehe
bukan apa nak cari aura baru..tentang bayaran insyaallah kita bincang2 yer haha..yang FREE lagi lah Misz berbesar hati hahaha... 

ok sambung lagi nanti 👌




sudi-sudilah singgah blog Misz supaya
 Misz ada semangat nak update blog haha 😊

Jumaat, 3 Mac 2017

Tahun Ke 3 Bergelar Guru

assalamualaikum wbt & selamat sejahtera semua..
wah, terlalu lama nya meninggalkan dunia blogging ni... kiranya setahun sekali upated , punya lah busy ...

actually misz sunsweetz dah bergelar seorang cikgu...alhamdullillah diam x diam genap tahun 2017 tahun ke 3, dulu zaman menunggu posting memang fokus habis pada blog sekarang nak update pun tak sempat dek kerana amanah yang diberikan memang terlalu padat life sebagai cikgu... siapa follower misz sunsweetz seorang cikgu kita geng !

insyaallah akan cuba kekalkan momentum untuk update blog yg memang usang ni siap bila log in boleh bersin- bersin huk3x...  doakan Misz Sunsweetz dapat kekalkan momentum berblogging yer.. rindu nak baca blog rakan2x..

alhamdulillah follower pun masih ada yang setia cuma encik nuffnang lah dah lari jauh hahaha.... check akaun nuffnang amik kaw RM 0.00 hahaha... memang usang habis blog ni...

ok nanti Misz sambung balik.. rasa macam nak tukar nama blog jadi Madam Sunsweetz sebab Misz dah kahwin hehe tak sedap pulak  guna Misz hehe.. insyaallah perubahan ni akan dilakukan secara berperingkat.. Doakan Misz ! 🌕

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...