Ahad, 28 September 2014

TAHNIAH MY COUSIN !

Fuh, penat , apa-apa hal syukur selesai sudah majlis perkahwinan abg fadhli & kak sha, pengantin yg cantik dan sama padan, i like ! hihi
semalam dpt lah merasa majlis orang negori, beza sedikit dari johor dari segi makanan, yg penting ada LOMAK CILI API =p yummy delicious !
bukan daging biasa tp KERBAU wey ! haha so melantak dgn jayanya..
anyway , tinggal sebulan sahaja majlis aku haha =p semalam tu kira pre-progres wedding lah.. merasa lah kepenatannya haha sebelum merasa kepenatan bulan november ini =)
nah aku belanja gamba sepupu=) cantik x pengantin perempuannya? cantik kan ...kalah kak ton haha =p


baju blue purple rumah lelaki semalam =)


 

ni lah k.sha.. cantik !aku suka tgk muka dia =)




Tahniah , abg fadhli !

mood: mengharapkan diri dipostingkan utk pengambilan OKTOBER & JANUARI 2015 hoho
doakan yer rakan2x

Rabu, 24 September 2014

First Giveaway : Giveaway Contest

Yeahhh  dalama x join contest
tetiba mood 
datang nk join contest/ giveaway

nak join
klik

tagged:

hadiah:
dapat rantai =)

tarikh tutup:
26 sept 2014 

Ahad, 21 September 2014

I'm use avon

I'm use avon
2 hari lepas , ms shopping barang dekat AVON Boutique
so terfikirkan kaki ms perlukan belaian
maka terus grab offer
'foot work'
speciall for cracked heel

rupanya dapat lah free lotion





yeahhh
I'm happy using avon 

=)

Faveret  wangian avon : Butterfly >.<


Sabtu, 20 September 2014

WATERMARK dah ada !!

Yeahhh,
watermark Ms dah ada =)
hip hip hooray
boleh lah tepek gambar lepas ni dgn yakin dan bergaya haha

actually watermark lama dah hilang dek kerana
lappy kena format =(
sob3x T_T

jom tengok watermark terbaru Ms =)

jeng-jeng

:
:
:
:


 
pink colour >.<
i like

tq to 

sesiapa nak tempah: 

1) watermark
2) header blog
3) edit simple blog
4) logo

boleh lah pergi ke blog sue =)
http://suesukasusun.blogspot.com/ 
harga pun berbaloi !

Khamis, 18 September 2014

B2B : COUNTDOWN !!

XOXO
bila countdown ikut hari
rasa mcm lama lagi

bila kira ikut bulan 
rasa mcm cepat sgt jarum jam berputar

haha
paling lama kalau kira ikut jam saat
hahaha
(gelak jahat)

anyway preparation hanya 75 %
semua dah booking with deposit

mood: harap sgt aku posting tahun ini , walaupun hanya mengharap , mana tahu rezeki nk dirikan masjid =)
-bukan senang nk jadi cikgu sekarang ni siap boleh jadi CALON SIMPANAN-

Selasa, 16 September 2014

SELAMAT HARI MALAYSIA

16 SEPTEMBER 2014

SELAMAT HARI MALAYSIA

KEPADA SEMUA

RAKYAT MALAYSIA 


yahoooo....

cuti..cuti..cuti

hik3x




credit image: google




mood: haha aku memang penganggur tegar so memang dpt cuti lama okei =p, wait for the next entry =)

Rabu, 3 September 2014

Inai daun, nak order?

berita baik buat bakal pengantin




jom order inai
100% inai asli
0% bahan kimia


hasil 5 jam keatas akn mendapat kepuasan yg 

x payah nk tumbuk2 atau rosakkan jari anda
meh pakat ramai2 order
1 bekas boleh pakai ramai2 dgn sepupu sepapat 

100 g dan 200g turut ada dlm bentuk kon




 



 



nak order??
jom


klik/pm




Isnin, 1 September 2014

Watermark watermark... siapa boleh buatkan watermark?? drop your link here =)

ATTENTION !

SIAPA TAHU BUAT WATERMARK
Tulunnnnn 
tulunn aku buat watermark blog aku
huk3x


drop your link below




mood: bersawang + berhantu blog aku haha 

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...