Pengikut

Sabtu, 19 April 2014

Jumpa bff dapat hadiah ^__________________^

Hello ... hello.. upss ! rasa janggal pula nak update blog ..punya la lama bersawang tetibe harini ada mood nk update. Tapi ada ke,  follower yang menunggu aku update blog ni haha =p.. ok tanpa melengahkan waktu, bak sini aku nk habaq aku dapat gift special dari bff tersayang huhu thankz yer Cik Ola Oli hehe ^________^.. 

Untungnya aku ada bff yang kaki jalan, actually jeles okei ! sebb dia le pergi macam2 tempat dlm tempoh 1 tahun uwaaaa T_T..

Dek kerana fulus $$$$$ ku banyak di salurkan kedalam tabung WEDDING maka segala perbelanjaan utk suka suki disekat serta merta... kesiannya B2B 2014 nie T____T

haha maka kerjaku untuk majlisku haha

emmm nak cakap juga yang watermark blog aku dah HILANG !! uwaaaaa T_T

nak buat sendiri x reti....

sapa willing nak buat kan?hehe free k berbayar pm aku hoho @___@

jom tengok gift aku dpt banyak woi !


gift from : bandung + langkawi + krabi  =)



OMG ! blog dah bersawang

Just want to say 

~ OMG !! ~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...