Jumaat, 14 Februari 2014

5 Month To Go !!

Alhamdullillah , ikatan pertunangan kami masih utuh dengan izin Allah, Dalam tempoh setahun 1/2 ini memberi banyak pengajaran untuk aku memahami dirinya. Terima Kasih Allah S.w.T atas nikmat ko berikan kepada ku sepanjang tempoh pertunangan ini. Nikmat rindu ditinggalkan Encik Tunang dek kerana tugasnya kepada negara, Nikmat mensyukuri dikurniakan Tunang yg sgt memahami , Nikmat merasai disayangi, Nikmat bila aku salah dia tegur dan macam-macam lagi. 5 bulan bukan lah masa yang lama untuk aku buat persediaan, setakat ini persediaan hanyala menyenaraikan senara jemputan shj..hehe tengok bertapa rileksnya aku. Tapi aku tahu, Allah S.W.T tetap ada apabila kita susah mahupun senang. lagi2 dlm melakukan kebaikan, insyaallah.. 

Tekanan x usah dicakap/disoal lah kerana pelbagai orang sering menanyakan persiapan majlis aku termasuk saudara mara.. utk pengetahuan semua banyak halangan perlu aku lalui dek kerana Tunangku seorang mat tiarap maka banyak kerja2 perlu aku lakukan sendiri. Harap mengerti hehe =p 

Doa rakan-rakan blogger amat diperlukan ketika ini. Doakan majlis ku berjalan dengan lancar nanti dan segalanya dipermudahkan.. 

mood: Uwaa !! bila pelajar ISMP mahu posting !! semangat menjadi guru dah berkobar2 ni !

Selasa, 4 Februari 2014

Rindu pada blog !

Rindu sesangat pada blog
tp apakan daya masa sgt mencemburui aku uwaaa!
now life
pagi pergi kerja petang buat kerja rumah
bila countdown lagi 5 bulan majlis khwin aku makkk aihh
tp aku 1 persiapan pun x buat lagi haha
giler rilekk aku haha
nasib kursus kahwin dah setle awal2 na =)

ok nnt continue lagi byk nk gosip kat blog ni ^________^

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...