Pengikut

Jumaat, 3 Januari 2014

Entri pertama Untuk tahun 2014 !

alhamdullillah akhirnya masih dpt aku bernafas sehingga kini
2014 sudah !
cepatnya masa berlalu..
tarikh majlis pun bila dihitung makin berdegup laju jantung aku hik2x
encik tunang pun dah balik sarawak setelah genap 3 minggu bercuti setelah berkhursus jurulatih TTS..mm rindu-rinduanla gamaknya nk tunggu sehingga majlis kitaorg baru dia balik hehe 
now nk update blog pun rasa x de mood sebab sekarng fokus kepada bisness dan kerjaya 
ceh ! kerjaya mcm besar la sgt 
sekarang sementara menunggu posting tu aku pun menabur bakti kepada generasi cilik hihi

http://tadikabestarinurnilam.blogspot.com/p/biography.html
harap sgt tahun 2014 ni ada rezeki buat ku untuk mendirikan rumah tangga huhu.. now saving is more important than shopping sob T_T


4 00000 sunsweetz comment:

Cik Itah@RRP berkata...

selamat tahun baru 2014 :)

Ayue Idris berkata...

Niat baek nk dirikan rumah tangga..allah sentiase permudahkn..moge ade rezki menanti ye..amenn ('',)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Cik Itah@RRPhappy new year cik itah =)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Ayue Idristhankz ayu.. mudah-mudahn..amin =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...