Pengikut

Khamis, 26 Disember 2013

advanced wishes from LIBRESSE.. ^______^

sebulan lagi besday dah dpt kad 
thank you 

LIBRESSES !


mood: jarang update blog sebab dah kerja, now i'm teacher at kindergarden =)


Sabtu, 7 Disember 2013

SABUN SLIMMING U.S.A

Hai anda-anda semua kih2x.. lain mcm je bunyi.. korang -korang mai sini aku nak share something produk yang aku jual dan jumpa dalam dunia business ni.. memula-mula aku mcm x berminat untuk mengetahuinya tp bila aku duk gali-gali kat google ,last2x aku jumpa dah ramai yang menggunakan.. jap2x.. korang tahu x sabun nya cmne? mai sini aku tunjuk..



macam mana nak pakai sabun ni??
ala semudah ABC ^^

Cara Menggunakan:
- Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
- Urut pada kawasan inggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
- Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
- Bilas dengan air bersih.


Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari
jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan
selama sebulan.
Untuk mendapat kesan lebih menakjubkan, biarkan buih sabun selama 7 – 10 minit selepas
disapu ke kulit.



HARGA :

RM4 - 1 KETUL (minimum beli 2 ketul)-POSTAGE RM6
RM35- 12 KETUL (SEDOZEN) TERMASUK POSTAGE ^^

maka dengan itu untuk mereka yang berminat, boleh



pm

Facebook: PRINCESS STAILISTA



Jumaat, 6 Disember 2013

hadiah dari sigadis merah ^^

 
alhamdullillah, rezeki menang G.A & CONTEST mencurah-curah ke ladang gandum =)
thankz to 
terus pakai sangkut kat hp .. =)

mood: tanam anggur lagi ..fuhh 

sesiapa nak beli dress, nk beli sabun slimming USA, wide shawl , atau window shopping
jom ke


ADD SAHAJA.. PASTU WINDOW SHOPPING LAH ^^ 


Rabu, 4 Disember 2013

akhirnya aku resign keje haha

amik kaw.. punya la entry nk masuk keje ..
sekali tadi aku terus cabut masa rehat.sebab rasa x boleh nak bawak kerja sebagai kerani akaun ni =(
bidang pendidikan dengan perakaunan sgt berbeza..

lega bila dah resign 

haha

semoga ada lagi rezeki aku untuk akan datang

cepatlah suruhanjaya perkhidmatan pendidikan panggil aku.. x sabar nk mengajar ni ^^


Selasa, 3 Disember 2013

KERANI AKAUN ^^

Alhamdullillah, untuk pengetahuan korang2 aku dah dpt kereja haha
ehm esok aku masuk..
wish me gudluck ^^

kerja apa?
siapa yang follow blog aku mesti tahu aku dapat kerja apa?
ehm haritu aku ada pergi iv..
iv untuk position ACCOUNT CLERK
tup2x.. dapat la pulak..
ehm 
sgt2 jauh bidang aku no basic about account
omg !!

takutnya ...

dah rezeki kan?
tolak mcm mana pun.kalau dah rezeki tetap rezeki milik kita =)
*********************

lupa lak nak inform sesiapa nak order sabun slimming USA 
mai la order ngn aku murah jer.. dengan blogger2 aku bagi harga baik punya =)




Ahad, 1 Disember 2013

PEMENANG GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html 

PEMENANGNYA:


SILA BERI DETAILS ANDA DI EMAIL :

Asfah_89@yahoo.com

nama:
alamat:
no.h/p:

sebelum 2/12/2013 (isnin) jam 10 malam

** hari tu aku nak pilih seorang jer kan?tapi disebabkan hadiahnya ada lebih aku pilih 2 pemenang. TAHNIAH !


Senarai Pendek Bakal Pemenang =)

Hahaha, nak gelak dulu sebelum tulis , em mcm2 entry aku baca 

  • ada yang too simple=p
  • ada yang too 'padat' =)=)
  • ada yang creative 
  • ada unsur-unsur mem 'bodek' haha =p
  • TAPI tiada pun yg buat pantun ke syair ke lagu ke haha 
 
 
Berikut Merupakan senarai Pendek Bakal pemenang, BUKAN PEMENANG okey ^^, Pemenang akan diumumkan malam ni .Ms nak tidur dulu, nak termenung dulu nak fikir siapa yang patut menang huhu.. READY FOR THOSE THAT SELECTED =) GOODLUCK !

**Kepada yang tidak disenarai pendek tu anyway you're the best follower , and those not participate in my giveaway also my good follower ever and ever... sayang korang  =*)

**********************
  1. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  2. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html 
  3. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  4.  http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html











TAMAT SUDAH 'GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...