Pengikut

Sabtu, 30 November 2013

GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH

Berita baik..berita baik.. untuk semua follower aku, aku nak buat satu giveaway lagi dimana giveaway ini aku namakan sebagai 'GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH' tanda menghargai jasa anda-anda semua yang sentiasa memberi sokongan kepada blog picisan aku ini, hadiah aku rahsiakan tapi amat bernilai. syaratnya semudah A,B,C ..mari pakat ramai-ramai untuk sertai Giveaway ini, hanya seorang follower sahaja yang dipilih sbg pemenang, dan barulah dipanggil bertuah haha ^___^ Goodluck !



Syarat-syarat penyertaan :

  1. Mempunyai blog
  2. Merupakan Warganegara MALAYSIA
  3. Diwajibkan untuk FOLLOW blog ini dan ini
  4. Buat satu entri dan tepek kan banner diatas dan di linkkan ke blog ini
  5. Kemudian, ceritakan apakah yang membuat anda terpikat untuk join Giveaway ini di entri anda
  6. Terakhir, sila klik ini
  7. Serta klik ini
  8. Tunggu sampai habis loading , jujur !
  9. Tarikh tutup: 30/11/2013 (11.00pm)
  10. Sila tinggalkan url entri anda di komen entri ini
  11. Pemilihan pemenang berdasarkan 'citarasa owner blog' dan hanya seorang pemenang sahaja dipilih haha


Selasa, 26 November 2013

Handbag RM60 TERMASUK POSTAGE ^^


    
HANDBAG 001

HANDBAG 002

HANDBAG 003

HANDBAG 004

HANDBAG 005

HANDBAG 006

HANDBAG 007

HANDBAG 008

HANDBAG 009

HANDBAG 010

HANDBAG 011

HANDBAG 012

HANDBAG 013

HANDBAG 014

HANDBAG 015

HANDBAG 016

HANDBAG 017

emm banyak kan, sebab aku nak habiskan stok, jadinya nak order? tapi x tahu..
korang boleh pm aku kat 


atau whatsaap je aku kat 0177386919 ^^

harga termasuk postage tau..cepat2x
terhad untuk
1 unit untuk setiap design

**************


Isnin, 25 November 2013

QASEH GOLD PRODUK ISLAMIC ^^

hoho pernah dengar QASEH GOLD? aku ni baru first time, QASEH GOLD ni ada banyak produk yang dijual dibawah syarikat ni, senang cerita QASEH GOLD ni adalah nama penjenamaan produk hihi.. so malas nk banyak cerita, kowang2 boleh la tengok pamplet dibawah :

 

 

 

 



 
 

banyak kan produk yang dijual under QASEH GOLD.. ^^

 
 

so, apalagi?cepat2 contact nombor yang terdpat di setiap pic yang aku letak dlm entri ni untuk sebarang pertanyaan, testimoni dan untuk tempahan dgn harga anda ^^

kalau malu nak call/whatsaap
cuba pm fb ni



Jumaat, 22 November 2013

Entri Untuk Wanita ^^ (mY PerFect Lady)

Anda wanita?
Anda mengalami masalah payudara, punggung dan kulit?

mai sini cheq nak habaq mai ^^

kali ni produk yang aku nak review adalah 

'PERFECT LADY CAPSULE'

Kebaikan Perfect Lady Capsule:
 
UNTUK WANITA YANG INGIN MENYERLAHKAN KEJELITAAN MEREKA

*******

( SATU CAPSULE UNTUK KESELURUHAN ASSET WANITA )



  • MEMGANJALKAN PAYUDARA MENAIKKAN PUNGGUNG
  •  MENGETATKAN RAHIM
  •  MEMBANTU MENCEGAH KANSER RAHIM
  •  MENEGTATKAN DAN MENGUATKAN OTOT FARAJ
  •  MERAWAT JANGKITAN KUMAN DAN BAKTERIA DI FARAJ
  •  MENINGKATKAN TAHAP TENAGA BATIN WANITA YG BERUMUR
  •  MELAMBATKAN PROSE MENOPAUSE
  •  MENINGKATKAN TAHAP KEGHAIRAHAN SEKSUAL
  •  MENGATASI MASAALAH KEPUTIHAN DAN SENGGUGOT
  •  MENSTABILKAN HORMON
  •  MEMBANTU MENGURANGKAN MOOD SWING AKIBAT KEKURANGAN HORMON EKSTROGEN
  •  MENAMBAHKAN KESEGARAN, TENAGA DAN TAHAP KETAHANAN
  •  ANTI PENUAAN
  •  MENGURANGKAN KEDUTAN, JERAWAT DAN JERAGAT SERTA KULIT KUSAM
  •  WAJAH AKAN MENJADI SEGAR GEBU DAN KEMERAH MERAHAN
  •  MEMPERBAIKI PERTUMBUHAN RAMBUT DAN TUMIT YG MEREKAH
  •  MEMBANTU MENGHILANG BAU BADAN DAN VAGINA
  •  MENGURANGKAN BULU ROMA PADA MUKA MULUT DAN KAKI
 
Fuuuh banyak sungguh manfaat yang diperolehi daripada sebiji capsule..
 
apalagi, jom buat tempahan 
 
WASSAP /SMS 0197904490

JOM LIKE PAGE MY PERFECT LADY

MY PERFECT LADY


Khamis, 21 November 2013

Percuma: Buat Duit dalam dolar $$$$

Cuma free sign up tanpa sebarang bayaran/ yuran

bagaimana?

Klik


   dengan sekali sign up dah dapat 20 dollar.. cuba bayangkan 20 dollar dlm duit malaysia .. mak aihh bling2x kan??

so cepat-cepat sign up sini




logo


Yeay dapat hadiah dari www.vitamin4kesihatan.com !

alhamdullillah, akhirnya dpt gak aku 1st prize untuk 

'Contest bikin dialog lawak mega V4K'

Nak Tengok dialog apa yg menambat hati juri ^^

peraduan-bikin-dialog-lawak-mega-vitamin4kesihatan 

Dialog A: "Alahai nok , aku rasa depan tu ada 'cameraman' amik gambar kita , nok "

Dialog B: " Yang kat sana ke?.. kau rasa kenapa diowang beria nak amik gambar ko argh ? kau ada rupa ke?" 
Dialog C: "Whatever, aku rasa nok, diowang fokus kat kita bertiga sebab kita ni berwajah cantik jelitawan sebab kita bertiga kan makan SHAKLEE, tu yang kulit cantik haha"
 
 
to vitamin4kesihatan tq for ur prize ^^
kepada mereka yg ingin mendapat pelbagai produk shaklee bolehlah menghubungi
 
 
 
 


Selasa, 19 November 2013

Beli Tudung Butterfly so sweet ^^

Pernah dengar tudung bawal BUTTERFLY x?
selalu aku dgr tudung bawal kangaroo
tp kali ni aku nak korang tgk sendiri kecantikan tudung bawal butterfly, so owesome ^^




nak tahu mcm ne rupa tudung butterfly?meh
aku tunjukkan


 

em sukanya tgk colourfull

berminat?
nak order x tahu?

sebelum tu nak bagi tahu 
promosi harga yang ditawarkan !

jeng2x

Bawal Plain Butterfly rania. Harga promosi sekodi@20 helai Rm115. Harga untuk 5 kodi dan ke atas Rm4 sehelai

murahkan?

selain itu terdapat jugak

 
Bawal 5Tone brand Butterfly rania. Harga promosi untuk sekodi Rm170 termasuk postage

Untuk Order/ Pertanyaan 

HUBUNGI

 sms/whatsapp 

0172842107

penghantaran dibuat menggunakan pos laju

 

 


Isnin, 18 November 2013

HARGA RUNTUH untuk TELEKUNG VIETNAM BUNGA TIMBUL




 RM58 SM/ RM60 SS

Sahaja !!

ada banyak design lagi ! boleh jenguk 

di 



Promosi hnya sampai 12pm esok (19/11/2013)

GRAB NOW !

cepat2x...


Princess Stailista



Jom tengok handbag,dress,shawl, tudung ,telekung 
dekat


 actually sekarang aku ada bisness 
to all my follower jemput2 lah jenguk 
kedai buruk aku ni 

hihi
 


Jumaat, 15 November 2013

Tudung Bawal KANGAROO ..






berminat ?? jom order? whatsaap: 0177386919


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...