Pengikut

Ahad, 30 Jun 2013

Bermula Esok ...

   tommorow

everything will begin ~
semoga urusanku sebagai guru ganti dipermudahkan ^^



Khamis, 27 Jun 2013

Rasa syukur =)

  
alhamdullillah berita gembira ini membuat aku sedar bahawa ALLAH S.W.T maha mendengar segala luahan hati hambanya..syukur sgt2x

 Pertama:
pagi td baru dpt panggilan menjadi guru ganti disebuah sekolah menengah..
syukur sgt2 
rezeki ini akan  aku buat sebagai penyokong buat ibu dan ayah ku utk aku mendirikan masjid insyaallah ^^
 
Kedua:
result full kt senarai tampal dah kuar alhamdullillah
ijazah yg bakal aku terima nnt bulan 10 kelak hadiah buat insan2 tersayang aku=)

ALHAMDULLILLAH 

mood: cikgu matematik tambahan memang adventure k??emmm I think not bcoz with niat + usaha insyaallah anak murid2 ku akan faham.. =) try hard to make they clear with  concept of add m3.. insyaallah


Khamis, 20 Jun 2013

Jerebu di UTM JOHOR

oit2x.. pas viva(presentation FYP) sibuk print tesis lak..pastu skrg nga menghitung hari nk balik KULAI.. tp yg sedihnya sekrg NEGARA kita digemparkan dgn isu JEREBU ....aish =.= lebih2 lagi aku kt Johor skrg dan johor ketagori negeri 'UNHEALTHY' okei ^.# so td ajak rumate cepat2 g beli mask.. rupanya org kat sekitar taman universiti skudai ni dah semua pakai mask hoho kitaowg j yg terror x pakai lagi haha..so g GIANT U-MALL then singgah guardian nk tgk harga mask bape.. sekali dah SOLD OUT okei~ pergh terlalu cepat mereka mmbeli mask ...last2 masuk k GIANT jumpa.. yg 1 kotak ada 50 keping then beli bagi 3 org aku, meme, haja... so sorg dpt 8 keping ++ .. boleh digunakan sementara di UTM .. pasni peniaga mungkin amik kesempatan terhadap jualan mask ni kan? are u agree wth me? hihi =p

x caya jerebu kt UTM.. let review :

sumber: fb jelun


nampak x tu bertapanya kitaowg dah berada di cameron highland hihi..ehm anyway marilah kita berdoa agar hujan turun... supaya JOHOR dan MALAYSIA dihindari dari JEREBU yang makin berleluasa ini....

mood: mudah2an segala urusan dipermudahkanNYA =)


Isnin, 17 Jun 2013

VIVA a.k.a PEMBENTANGAN FINAL YEAR PROJECT



Khamis, 13 Jun 2013

FINAL EXAM FOR MY DEGREE already DONE ..yippie^^



Ahad, 9 Jun 2013

AhLan Wahsalan Ya Syaaban ^^

sumber: google image


mood: ada 2 paper lagi tinggal ^^ wish me gudluck


Khamis, 6 Jun 2013

27 REJAB 1434 (SALAM ISRAK MIKRAJ 2013)

  

Amalan-amalan sunnah yang boleh dilakukan di bulan Rejab:
  1.  Puasa di bulan rejab
  2.  Solat  bulan rejab
  3.  Umrah di bulan rejab


Mood: rasa rugi pulak x dpt berpuasa hari ini dek kerana dalam kondusi 'ABC' huhu


Rabu, 5 Jun 2013

Wordless W#24



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...