Pengikut

Khamis, 28 Mac 2013

Save the Date !

Akhirnya dapat gak aku g kursus kahwin..
cuma RM80 je
kursus ni kat UTM JOHOR
dek kerana diuar2kan kursus akan dtg tukar silibus dan akan berkuatkuasa bulan 6 2013 maka berebut2 owg nk amik ..haha ni la padahnya bila dulu aku buat x tau jer haha bila seru hampir tiba amik kaw huhu
nasib bek ada rezeki aku ngn azie n yan..hoho
so kepada encik tunang sy da g daftar sabar ea..pasni awak x le nk kutuk sy x wat agi kursus kahwin haha 
gelak golek2x... =.<

ehm encik tunang da 7 tahun pergi kursus kahwin starting 2006 aku baru nk wat haha =p so pergi bertemankan kawan2 lah gamaknya
tu  namanya jodoh ditangan tuhan 
=)


Sabtu, 23 Mac 2013

Entry Khas: Selamat Pengantin Baru !

Hari ni 23 Mac 2013..ehm da 20+ hari da kawan aku jadi isteri org huhu..ehm disebbkan aku ni busy maka blog ni nk update pun bertangguh2 huhu... mood nk blogging pun da ke laut almaklumla final year student hik2x.. ehm so jom review pic2 yg sempat my bestie snap..kebetulan dapatla aku merasa pengalaman tgk org nikah hihi ehm seram sejuk gak..padahal bukan aku yg nikah hihi anyway TAHNIAH Eza..  the 2nd member ex class and ex MRSM  yg dah kahwin..happy for you =)

 a lot of memory =)




pastu jom tgk gambo majlisnya lak >.<


tahniah eza..semoga kehidupn mu bersama suami tercinta bhgia sehingga syurga
jdila isteri yg sentiasa diperlukn oleh suamimu..
semoga dpt bby cepat hihi >.<

meh ramai2 terjah blog pengntin baru ni



Khamis, 21 Mac 2013

Nuffnang

 

Terkejut bila buka akaun nuff tgk berlonggok2 B.E 
masuk...syiok tu !!

anyway thankz NUFFNANG

=)



tp masih2 tertanya..
kenapa bila aku aktif blogging B.E x nak terjah masuk
tp
bila aku da lama tx aktif dtg nya bertubi2 haha

whatever..... huhu


Rabu, 13 Mac 2013

Wordless W#22



Ahad, 10 Mac 2013

K.E.L.I.R.U

Astarghfirullah..terlalu agung takdir yg dicipta oleh ilahi..kita x boleh nk ckp kita yg menentukan siapa yg bakal menjadi tulang rusuk kita..akhirnya aku menerima kenyataan bahawa JODOH itu ditangan tuhan..ALLAHUAKHBAR..keliru2x.......


Khamis, 7 Mac 2013

Pesanan Buat Encik Tunang

Awk,
Sejak awk hadir dlm hidup sy,
tidak pernah sekali sy kesal dgn pilihan hati ini,
Kali pertama awk lafazkan niat itu,
sy sudah sedia menerimanya,

Awk,
Sy tidak memandang harta mahupun pangkat,
namun sy memandang sikap dan imanmu,
Sy bersyukur awak hadir dlm hidup sy.

 
Awk,
Ketika awk pergi menabur bakti disana,
tidak pernah lekang doa dibibir ini,
Hanya doa mampu mengiringimu,
Tiada kata mampu ku ucapkan,
Namun Kuharap perjuanganmu kuat,
Menumpaskan musuh negara.

Awk,
sy bangga menjadi tunanganmu,
tiada erti menyesal memilihmu dlm diri ini,
namun mengertilah perjuangan mu pada negara,
masih belum selesai.


Awk,
sy redha dengan ketentuanNYA,
sy redha dengan perjuanganmu,
sy redha dengan niatmu,
Terima kasih Ya ALLAH , dialah insan yang ku tunggu selama ini.



mood: semoga perjuanganmu di SABAH berjaya



Rabu, 6 Mac 2013

Wordless W#21



Jumaat, 1 Mac 2013

Habis sudah BB1M~ RM50 je ^^



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...