Pengikut

Khamis, 28 Februari 2013

Gathering 4-SPM FINAL YEAR

Ehmmm bila baca tajuk entry mcm syahdu lak..macam nk sediakan tisu sekotak..bila tgk balik video2 gambo rasa mcm sekejap jer bersama..YA ALLAH Masa itu berlalu dgn pantas..ehm lagi 4 bulan nk menghabiskan masa bersama..ehm lepas ni semua da beralih pada arah tujuan masing2x.. ada yg kt pahang, kelantan, kedah, perak, sabah...indonesia jugak >.< emmmm jauhnya kowg........ooo tidak.. T_T sedih2x.. bila la dapat kumpul sama2 agi pasni..ehm xpe2 yang pasti nnt kenduri kawin aku kena semua datang wajib ! haha=p.. mmmmmmmm so moh review siket pic2 yg sempat aku curik dari fb kawan2 aku..hehe ehm aku x sedut agi gmbo ari diowg maka aku curik jer kat fb hoho..nnt la aku sedut..ye fiza ngeee >.<..
ehm best sgt2 gathering ngn diowg walaupun penat..bukan penat apapun penat membakar jer..yela ayam 4kg potong 16..pastu otak2 150keping..sosej agi haha..amik kaw makan besau kitaowg huhu....

first mesti la tuan punya belog dulu interprem hihi.. tgk iklan colgate aku buat haha=p



seronok masa ni hilang stress lupa terus sal PSM huhu=p


sayang kowg sume >.< ehm tp ce kowg tgk belakang tu dlm gmbo ni ada khemah tentera kan?nampak x?hehe wat2 nampakla. boleh pulak kitaowg gathering sebelah tapak diowg..menurut encik tunang diowg tengah jaga sempadan pantai..hoho..ooo hihi



ni owg kuat ni hihi=) x de diowg x bakar la ayam haha


4-SPM
(SARJANA MUDA PENDIDIKAN MATEMATIK - FINAL YEAR (TAHUN 4))



Bila awal da gambo aku akhir pun kena gambo aku la haha=p
baru namanya blog aku hoho
>.<

tula laut hihi >.<



mood: assignment x buat2 agi hah dok enjoy je kejenya ..mmmmmmmm


Selasa, 26 Februari 2013

Esok Gathering !

Assalammualaikum semua,
ehm so tahun ni aku kalo nk update entry aku akan tulis penuh la bila nk bagi salam ..lagi cun kan kawan2 haha=p
esok gathering..see da ada perkataan gathering..means..kitaowg da nk habis blaja huhu lepas ni semua akan berpisah kecuali yg smbung master dlm bidang yg sama atau tempat yg sama atau yg kena posting tempat yg sama huhu kalo x memang susah la nk jumpa semua2 balik..ehmm so insyaallah esok merupakan gathering 4-SPM FINAL YEAR..hoho kitaogw wat kecik2 jer..kitaowg pergi kt tanjung balau..semoga perjalanan pergi dan balik dipermudahkanNYA serta segala urusan berjalan dgn lancar..amin..=)

** sila tunggu utk kemunculan entry 'Gathering Fasa 1' ...kui3x..

mood: emmm penat lepas kelas shopping barang BBQ + Perap2 ayam hoho nasib ada kwn2 coursemate yg baik dan sporting habis terbek !


Ahad, 24 Februari 2013

BB1M TERIMA KASIH KERAJAAN =)

Alhamdullillah..syukur sgt2..tahun ni dpat merasa agi BB1M 2.0 huhu buat kali kedua aku dapat membeli buku dgn menggunakan voucher yg diberikan oleh kerajaan..alhamdullillah=) maka dgn nilai RM250 dapat lah aku membeli buku2 dan barang keperluan hoho..paling best kedai yg aku shopping guna voucher ni amatla bagus..sebab apa sebab aku le beli barang alat tulis ikut apa aja aku nk beli..sebab ada kwn2 aku yg len sesetengahnya ckp 10% la 50 % je la utk alatan tulis tp kat kedai buku kat IOI MALL KULAI ni semua boleh siap le dapat cabutan bertuah dan paling syiok le dpt RM20 voucher agi haha..syukur2x...jom tgk apa aku shopping..ni bukan barang2 aku jer ibu, ayah dan adik pun le numpang sekaki =)

sumber google: design BB1M 2013 hihi makin cantik ..ada 5 kping aku dpt=)



novel, buku jahit baju kurung dan langsir, A4 Paper, marker, refill ink, buku dak adam , dan perkakas tulis yg len =p



paling syiok aku dapat 2x cabutan bertuah dgn pembelian RM200 maka aku pun cabut la..bila cabut dptla fail ngn highlight lala pulak tu siap bagi 2 keping Voucher RM10 fuyoooooooo berbaloi2x $$$ haha


Rabu, 20 Februari 2013

Journal Journal Journal

Bila masuk final semester ni maka segala skill sebagai pelajar tahun 4 perlu diketengahkan haha termasukla membaca jurnal..Aish ~ membaca jurnal bukannya seperti membaca novel..bila lecturer bagi tugasan mengenai ulasan jurnal maka tahap pemahaman yg tinggi perlu ada hoho..maka aku pun menapakan diri ini ke library haha..motif sebenar nk ckp sem akhir ni watkan aku rajin duk kat library kah3x..=p

so bila nampak jurnal muka jadi mcm ni haha=p


mood: da mula busy =.<


Jumaat, 15 Februari 2013

Hanya Doa mampu mengiringimu

Salam semua..ehm actually aku da mula kelas dan paling penting aku da final semester..hoho setakat ni kelas dan lecturer semua ok..alhamdullillah..PSM II pun da sepatutnya mula tp aku x mula2 agi haha=p macam besela keje last minit hoho..ehm baru2 ni dapat call dari encik tunang .beliau akan pergi memberi khidmat bakti kepada negara serta demi mencari rezeki bagi mempertahankan negara..ehm mula2 cm x caya tp bila da lihat keratan akhbar dibawah barulah percaya..YA ALLAH ~ kau selamatkan dan lindungkan la tunangku di sana-amin...semoga encik tunang sentiasa dilindungiNYA...hanya tuhan je yang tahu perasaan aku ketika ini..semoga semuanya berjalan dgn lancar..


sumber: google



bila terbaca keratan akhbar ini mula mmbayangkan keadaan disana..semoga segalanya2 selamat..


mood: masih mencari mood utk final semester ini hoho


Rabu, 13 Februari 2013

Wordless W#20



Ahad, 10 Februari 2013

Menghitung Hari beb !

uwaaa cuti semester aku da nak habis
OMG
rabu da nk kena lek UTM
perjuangan utk final semester..
yooohoo

terbek !

sisa perjuangan harus diteruskan

doakan aku okei ~

motif letak gmbo ni sebab nk tayang spek baru hihi arini pakai baju encik tunang kasi tuu=)


Jumaat, 8 Februari 2013

Masterchef dalam minum petang =)

Sejak cuti sem ni aku asyik duk buat juadah minum petang jer
badan pun da rasa nek berkilo ni
aduyai
sebab aku suka minum petang ..x tau la kenapa..
tapi encik tunang x suka minum petang hoho
maka nnt aku terpaksa la minum sowg2 haha=p

jom review apa juadah yg telah aku buat sepanjang cuti ni ..

ni roti sosej 




ni karipap





ni wedges 




petang td aku buat donut sira sambal...huhu


mood: ehm mengasah kemahiran memasak utk persediaan 2014 nnt kui3x insyaallah


Isnin, 4 Februari 2013

Hobi & Minat Encik Tunang

Alhamdullillah makin lama makin aku mengenali sikap, minat dan macam2 lagi tentang encik tunang..dan semalam merupakan ari dimana aku mengetahui minat encik tunang..dan rupa-rupanya encik tunang sgt  suka memancing ..padahal aku lansung x tau memancing inikan pulak pegang rod memancing tu..maka hasrat utk belaja memancing disuarakan kepada encik tunang..mau tergelak dia haha..yela dia kata memancing utk owg yg betul2 minat dan paling penting kena tahan panas haha tp aku?tahan panas tu le la lagi bub bersabar tu kureng siket ..haha aku pun pujuk la suh ajar kjap pun jadila kiranya pergi pagi lek tengahhari ..haha lagi la encik tunang tergelak sakan..dia kata mana ada owg memancing sekejap jer..hoho maka aku pun memujuk dan terus memujuk..last aku ckp bwk g pasar je la haha=p tergelak encik tunang =) kah3x.. so moh tgk hasil tangkapan dia..

tgk bukan calang udang..udang galah tuuu...=.<






ni lak ikan baung..ehm aku ni da la lemah bub kenal2 nama ikan aduyai encik tunang harap anda bersabar ea ngn sy haha=p



pastu pagi td dlm kul 11am encik tunang call suh tgk fb..aku pun g la log in sekali tgk ada 2 gambo di bawah



uwaaaa aku da terliur tgk ni dapnya lau dpt ratah..=.<





mmm tom yam..encik tunang pos la kat sini..
ehm nasib ada kt SARAWAK
uwaaaa nak makan udang !


Sabtu, 2 Februari 2013

Hadiah Dari Encik Tunang

Alhamdullillah semalam tido lena hihi  huhu..Semalam kan aku ada wat entry mengenai 'APAKAH ITU' ehm so arini aku nk g tau apakah itu didalam kotak ini hihi....

so agak2 apa?
haha
dulu aku pernah wat wishlist nk benda ni tp sebab fikir usia da meningkat mcm x layak la maka aku delete wishlist ni then tukar dgn yg len haha
tp x sangka encik tunang merealisasikan wishlist aku ni haha
thankz cayang..

nak tahu apa dia?

jeng2x..



jeng....





jeng....



lalalalalala
scroll lagi






























scroll lagi


























scroll lagi

















finally
























Encik tunang bagi ini




































maka nilah dia 'cik ted' baru lahir semalam haha=p
peneman aku kui3x..bulu dia lembut jer..
haha


mood: tetibe rindu encik tunang..da 5 bulan usia pertunanganku semoga kekal hingga ke jinjang pelamin..amin


Jumaat, 1 Februari 2013

Apakah itu?

Apakah isi didalam kotak di bawah ini?
jeng2x...



nak tahu x??maka sila tunggu entry seterusnya huhu

mood: gembira dpt hadiah dari encik tunang.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...