Ahad, 1 Disember 2013

Senarai Pendek Bakal Pemenang =)

Hahaha, nak gelak dulu sebelum tulis , em mcm2 entry aku baca 

  • ada yang too simple=p
  • ada yang too 'padat' =)=)
  • ada yang creative 
  • ada unsur-unsur mem 'bodek' haha =p
  • TAPI tiada pun yg buat pantun ke syair ke lagu ke haha 
 
 
Berikut Merupakan senarai Pendek Bakal pemenang, BUKAN PEMENANG okey ^^, Pemenang akan diumumkan malam ni .Ms nak tidur dulu, nak termenung dulu nak fikir siapa yang patut menang huhu.. READY FOR THOSE THAT SELECTED =) GOODLUCK !

**Kepada yang tidak disenarai pendek tu anyway you're the best follower , and those not participate in my giveaway also my good follower ever and ever... sayang korang  =*)

**********************
  1. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  2. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html 
  3. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  4.  http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html









5 ulasan:

Noor Aina W Azmi berkata...

alhamdulillah tersenarai ^^
Wish me luck, wish all the best!
All the jugak pada penganjur ^^
semoga terus suksess. huhuhu

cik amal berkata...

tahniah jdi top 4 :)
jum join... tamat 9mlm ni :)
http://cikamal.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

Nurfaezah Abdullah berkata...

tahniah untuk pemenang yg bkl diumumkan ^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@cik amalINSYAALLAH nnt ms join dear..thankz tag ms ^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Noor Aina W Azmisenarai pemenang dah keluar dear ^^

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...