Khamis, 21 November 2013

Yeay dapat hadiah dari www.vitamin4kesihatan.com !

alhamdullillah, akhirnya dpt gak aku 1st prize untuk 

'Contest bikin dialog lawak mega V4K'

Nak Tengok dialog apa yg menambat hati juri ^^

peraduan-bikin-dialog-lawak-mega-vitamin4kesihatan 

Dialog A: "Alahai nok , aku rasa depan tu ada 'cameraman' amik gambar kita , nok "

Dialog B: " Yang kat sana ke?.. kau rasa kenapa diowang beria nak amik gambar ko argh ? kau ada rupa ke?" 
Dialog C: "Whatever, aku rasa nok, diowang fokus kat kita bertiga sebab kita ni berwajah cantik jelitawan sebab kita bertiga kan makan SHAKLEE, tu yang kulit cantik haha"
 
 
to vitamin4kesihatan tq for ur prize ^^
kepada mereka yg ingin mendapat pelbagai produk shaklee bolehlah menghubungi
 
 
 
 

3 ulasan:

qaseh dalia berkata...

wah shaklee

Cheq Eem berkata...

tahniah....!! selamat ber'Shaklee'.... dan selamat maju jaya dear.... :)

Nurfaezah Abdullah berkata...

tahniahhh ^^

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...