Pengikut

Khamis, 14 November 2013

Shopping Handbag di Irfamia Collections

Nak pergi dinner tiada handbag?handbag nak pergi mengajar dah koyak? handbag yang sedia ada tidak mengcukupi ruang?hobi suka kumpul handbag? 

Berita baik buat semua kaum wanita, untuk lelaki pun boleh mana tahu nak beli untuk isteri ke ibu k? di Irfamia Collections anda boleh mendapatkan handbag anda dengan harga berpatutan ! cepat jangan tunggu lama-lama , sila whatsaap : 018-259 2559 untuk mengetahui update handbag terkini dan untuk membuat tempahan. Kebanyakan Harga yang ditawarkan termasuk dgn kos penghantaran sungguh owesome kan ^^ Anda tidak percaya? Mari aku tunjukkan antara koleksi handbag yang dijual di Irfamia collections 




Guess
Pre Order
RM160.00(with postage)

 

MK
Pre Order
RM140.00(with postage)

   

Coach
RM100.00(with postage)

Di Irfamia Collection, turut menjual kasut dan purse ..ooo sungguh seronok untuk shopping buat girl2x okei !

  

LV(001)
Pre Order
RM180.00(with postage)

***************************

untuk mengetahui lebih banyak jenis handbag , purse dan kasut yang dijual, anda boleh lah singgah di page


untuk membuat sebarang tempahan/pembelian/window shopping

atau 

whatsaap ke nombor ini 

 018-259 2559

SELAMAT BER' SHOPPING' !

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...