Pengikut

Sabtu, 30 November 2013

GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH

Berita baik..berita baik.. untuk semua follower aku, aku nak buat satu giveaway lagi dimana giveaway ini aku namakan sebagai 'GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH' tanda menghargai jasa anda-anda semua yang sentiasa memberi sokongan kepada blog picisan aku ini, hadiah aku rahsiakan tapi amat bernilai. syaratnya semudah A,B,C ..mari pakat ramai-ramai untuk sertai Giveaway ini, hanya seorang follower sahaja yang dipilih sbg pemenang, dan barulah dipanggil bertuah haha ^___^ Goodluck !



Syarat-syarat penyertaan :

  1. Mempunyai blog
  2. Merupakan Warganegara MALAYSIA
  3. Diwajibkan untuk FOLLOW blog ini dan ini
  4. Buat satu entri dan tepek kan banner diatas dan di linkkan ke blog ini
  5. Kemudian, ceritakan apakah yang membuat anda terpikat untuk join Giveaway ini di entri anda
  6. Terakhir, sila klik ini
  7. Serta klik ini
  8. Tunggu sampai habis loading , jujur !
  9. Tarikh tutup: 30/11/2013 (11.00pm)
  10. Sila tinggalkan url entri anda di komen entri ini
  11. Pemilihan pemenang berdasarkan 'citarasa owner blog' dan hanya seorang pemenang sahaja dipilih haha

25 00000 sunsweetz comment:

Cik Itah@RRP berkata...

all the best kepada yg join :)

Aienn Ninie berkata...

Assalamualaikum.
saya join :)

http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Eyma su berkata...

http://eymasu.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

WanrusWaniee berkata...

Join ^^
http://wanruswaniee.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

nabihah ishak berkata...

http://anabiha.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

NUR AIN AZMAN berkata...

All the best kepada yg join :)

Noor Aina W Azmi berkata...

http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

azizah :) berkata...

kalau sempat jijah join..gudluck semua!

Zara Nurhaidah berkata...

Gudluck.. ^^

Aku Penghibur berkata...

all the best semua yang join :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi berkata...

Salam, thanks MS sbb jemput zumal join... http://duniazumal.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah-by-misz_11.html

Aisha Fauzi berkata...

Bismillah saya join :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Miss Anonymous berkata...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Bryan Midir berkata...

byknye nak kne klik...haha.. selamat menyertai bt yg menyertai.. :D

http://aqushamitchi.blogspot.com/

Kawaii Gurlzz berkata...

Bismillah.. join! :)

http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Nick Nashram berkata...

nak jugak rasa dapat hadiah :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Nick Nashramjemput join nick =)

Mimi Azirah berkata...

nak join tp skang mood ke laut..huhuhuhu

Nihra Said berkata...

Salam blogwalk dan jadi rakan blog :)

nanakimie berkata...

http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Nuna Pringia berkata...

nuna nak join! http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

syazana ain berkata...

Assalamualaikum~!!!! Kita join ye heheheheehhe :)))) Tapi tgh tunggu yg last tu loading. Dari tadi 99%hehehe Setia menanti
http://whoa-itsain.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah-by-mizs.html

::Misz sunsWeetz:: berkata...

thankz to all yang join.. tinggal 4 hari lagi hehe =p

MAT NOR berkata...

http://travellogdin.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Saya baru join... Sila ke blog untuk double check hehe

ain. berkata...

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...