Ahad, 3 November 2013

1 CPUV masih bertakhta di blog aku

happy pagi2 on blog, on nuff, paling penting kena on lappy haha
sekali log in masuk kan password
dekat 
nuffnang
akhirnya ada 1 CPUV bertakhta di blog aku .. yippie..
rasanya blog aku da lama iklan nuff ni x nak singgah yola sejak setahun lepas aku busy ngn tahun akhir pengajian , now amik kaw free  habis .. tanam anggur duk lepak blog orang hik3x..

thank you
nuffnang !!


8 ulasan:

fara lulu ^^ berkata...

Jemput join ga.Syarat senang je ^_^
http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/name-sherry-giveaway.html

http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html

Putri berkata...

salam
doakan en nuff murah hati dengan saya pulak lepas ni

azizah :) berkata...

tahniah yunk

Eza Boom Boom berkata...

wah tahniah.. heee :) kena selalu update blog, baru meningkat duit cpuv tu.. hihik.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@fara lulu ^^ ok dear akan 'join' =) thankz tag Ms

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Putri wasalam.. ok =)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@azizah :) tq puan jijah

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Eza Boom Boomakan diupdate selalu haha

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...