Jumaat, 11 Oktober 2013

nuffnang sony & Ford sudah mariii =)

kome2 nak tahu mengenai sony yok klik2 iklan ni


em sony ni banyak product yang diowg dah keluarkan terutamanya KAMERA..
(NFC One Touch)
fuhh td Ms tgk kamera diowg kuarkan mantop2 gak..
so kepada peminat tegar kamera2 moh la klik banner kat atas tuuu
cuci2 mata tgk apa yang patut hihi

Next... iklan ford huhu mula2 tgk gerenti kereta ford tu hehe sekali... ce korg tgk sendiri la... huhu



p/s marilah kita sesama klik nuff rakan2 blogger supaya rakan2 blogger kita dapat untung jugak=)

anda klik saya klik jugak kamu punyer nuff ads=)

FREE !!

4 ulasan:

Syazana Zainn berkata...

baru je tolong klik kan utk awak :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

thankz dear=) I jump to ur blog=)

EncikKai Abgdude berkata...

jom kita naik kereta ford!
vromm vromm

http://abgdude.com

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@EncikKai Abgdudejom2 abg dude lagi best kalo abg belikan Ms 1 ford tu haha

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...