Pengikut

Khamis, 20 Jun 2013

Jerebu di UTM JOHOR

oit2x.. pas viva(presentation FYP) sibuk print tesis lak..pastu skrg nga menghitung hari nk balik KULAI.. tp yg sedihnya sekrg NEGARA kita digemparkan dgn isu JEREBU ....aish =.= lebih2 lagi aku kt Johor skrg dan johor ketagori negeri 'UNHEALTHY' okei ^.# so td ajak rumate cepat2 g beli mask.. rupanya org kat sekitar taman universiti skudai ni dah semua pakai mask hoho kitaowg j yg terror x pakai lagi haha..so g GIANT U-MALL then singgah guardian nk tgk harga mask bape.. sekali dah SOLD OUT okei~ pergh terlalu cepat mereka mmbeli mask ...last2 masuk k GIANT jumpa.. yg 1 kotak ada 50 keping then beli bagi 3 org aku, meme, haja... so sorg dpt 8 keping ++ .. boleh digunakan sementara di UTM .. pasni peniaga mungkin amik kesempatan terhadap jualan mask ni kan? are u agree wth me? hihi =p

x caya jerebu kt UTM.. let review :

sumber: fb jelun


nampak x tu bertapanya kitaowg dah berada di cameron highland hihi..ehm anyway marilah kita berdoa agar hujan turun... supaya JOHOR dan MALAYSIA dihindari dari JEREBU yang makin berleluasa ini....

mood: mudah2an segala urusan dipermudahkanNYA =)

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...