Khamis, 28 Mac 2013

Save the Date !

Akhirnya dapat gak aku g kursus kahwin..
cuma RM80 je
kursus ni kat UTM JOHOR
dek kerana diuar2kan kursus akan dtg tukar silibus dan akan berkuatkuasa bulan 6 2013 maka berebut2 owg nk amik ..haha ni la padahnya bila dulu aku buat x tau jer haha bila seru hampir tiba amik kaw huhu
nasib bek ada rezeki aku ngn azie n yan..hoho
so kepada encik tunang sy da g daftar sabar ea..pasni awak x le nk kutuk sy x wat agi kursus kahwin haha 
gelak golek2x... =.<

ehm encik tunang da 7 tahun pergi kursus kahwin starting 2006 aku baru nk wat haha =p so pergi bertemankan kawan2 lah gamaknya
tu  namanya jodoh ditangan tuhan 
=)

2 ulasan:

"bella Chentaku" berkata...

tuka silibus..maksuh nye ape ye???alahaiiiiiiii...kene g niiii

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@"bella Chentaku"dgr kat tv3 aritu diowg nk setiap lepas dgr kursus kena ada exam pastu dgr agi seminggu tempoh utk berkhursus huhu so kena amik before lan 6=)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...