Jumaat, 15 Februari 2013

Hanya Doa mampu mengiringimu

Salam semua..ehm actually aku da mula kelas dan paling penting aku da final semester..hoho setakat ni kelas dan lecturer semua ok..alhamdullillah..PSM II pun da sepatutnya mula tp aku x mula2 agi haha=p macam besela keje last minit hoho..ehm baru2 ni dapat call dari encik tunang .beliau akan pergi memberi khidmat bakti kepada negara serta demi mencari rezeki bagi mempertahankan negara..ehm mula2 cm x caya tp bila da lihat keratan akhbar dibawah barulah percaya..YA ALLAH ~ kau selamatkan dan lindungkan la tunangku di sana-amin...semoga encik tunang sentiasa dilindungiNYA...hanya tuhan je yang tahu perasaan aku ketika ini..semoga semuanya berjalan dgn lancar..


sumber: google



bila terbaca keratan akhbar ini mula mmbayangkan keadaan disana..semoga segalanya2 selamat..


mood: masih mencari mood utk final semester ini hoho

2 ulasan:

red jambu berkata...

semoge semuanye selamat.. banyak2 berdoa yea. ^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@red jambuinsyaallah mudah2an semuanya selamat

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...