Sabtu, 2 Februari 2013

Hadiah Dari Encik Tunang

Alhamdullillah semalam tido lena hihi  huhu..Semalam kan aku ada wat entry mengenai 'APAKAH ITU' ehm so arini aku nk g tau apakah itu didalam kotak ini hihi....

so agak2 apa?
haha
dulu aku pernah wat wishlist nk benda ni tp sebab fikir usia da meningkat mcm x layak la maka aku delete wishlist ni then tukar dgn yg len haha
tp x sangka encik tunang merealisasikan wishlist aku ni haha
thankz cayang..

nak tahu apa dia?

jeng2x..



jeng....





jeng....



lalalalalala
scroll lagi






























scroll lagi


























scroll lagi

















finally
























Encik tunang bagi ini




































maka nilah dia 'cik ted' baru lahir semalam haha=p
peneman aku kui3x..bulu dia lembut jer..
haha


mood: tetibe rindu encik tunang..da 5 bulan usia pertunanganku semoga kekal hingga ke jinjang pelamin..amin

13 ulasan:

Yumida Huda berkata...

wah..kiut la bear tu
tahniah
follow sini

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Yumida Hudathankz yunk !

Shazwani Othman berkata...

wah untunglah dapat bear :)

Sheqynne Hotloverzs berkata...

wow .. untungla :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Shazwani Othmanhehe=)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Sheqynne Hotloverzsgegege=p

eenie minniey berkata...

wah besnye. shomel3. slmt kembangkan kasih syg kat cik tunang tu :D

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@eenie minnieyhihi ok akn mengembangkan kasih syg tu haha

red jambu berkata...

wahh wahh bestnye.. kite pon suke teddy. tp tade sape nak tolong belikan. :(

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@red jambuhihi x pe nnt suh buah aty awak belikan suatu ari nnt ea=) dulu pun Ms x pernah dpt teringin nak last2 sejak 5 bulan tunang ni encik tunang yg bagi akhirnya=)

Nana Liena berkata...

sanggup post ke sarawak..hhuhu.. :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Nana Lienabukan post ke sarawak dear tp dari sarawak ke johor kui3x

Nana Liena berkata...

oh.. salah faham la nie..hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...