Pengikut

Ahad, 20 Januari 2013

Secret Recipe with my mum

aloha..huhu actually arini dapat jemputan org khwin so lepas dari g jemputan tu tetibe jer tekak aku nk makan SR ..huhu SR tu a.k.a SECRET RECIPE ..maka dgn itu withdraw money then excited singgah IOI MALL jap window shopping ..jln2 tgk handbag cm nk beli tp bila terbayang kan SR terus x jadi..tula sikap aku nafsu melantak agi tinggi dari nafsu shooping baju+handbag+blabla...haha mana x badan aku nek berkilo2 lemak,.haha...

so lepas zohor kt IOI MALL then terus pecut g SR KULAI ..ehm yes..waktu aku g tu ada promotion one cup cofee/tea free with one slice cake..means kowg kena beli 1 slice cake..then dapat FREE 1 cup coffe or tea..tp dari jam 3-6pm jer ! hihi..so dgn itu aku pun meng order haha bahasa pun da x betul sebb kekenyangan kah3x..then aku pun tambah order prawn macaroni cheese..YUMMYX..dapnyer ! nasib aku beli 1 jer so share with my mum bub sgt muak kalo makan sowg2..akhirnya tercapai permintaan anak tekak aku nk makan SR huhu..enjoy !!


yummy=)





choc banana my fav=)




prawn macaroni cheese=)

mood : heppy dapat menggembirakan owg tersayang=)

9 00000 sunsweetz comment:

Miss Nieyna berkata...

boleh kempunan tengok gambar2 makanan kt entri dia ni :D

Nour Adieb berkata...

dah lama x pi SR.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Miss Nieynahehe jgn tgk..tp baca entry jer kuang3x

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Nour Adieb moh2 pergi=)

Aireyn Ashra ツ berkata...

Emmmm dapnye kek dan spagethi secret recipe tu . Yummy ! hehe

Nana Liena berkata...

tiba2 mengidam nak makang blackforest.. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. ;P

Nana Liena berkata...

mengidam nak makang si blackforest pulak dah malam2 nie..ehehe.. ;)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Aireyn Ashra ツ yummy")

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Nana Lienagrrr semalam blackforest da hbis=(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...