Pengikut

Khamis, 26 Disember 2013

advanced wishes from LIBRESSE.. ^______^

sebulan lagi besday dah dpt kad 
thank you 

LIBRESSES !


mood: jarang update blog sebab dah kerja, now i'm teacher at kindergarden =)


Sabtu, 7 Disember 2013

SABUN SLIMMING U.S.A

Hai anda-anda semua kih2x.. lain mcm je bunyi.. korang -korang mai sini aku nak share something produk yang aku jual dan jumpa dalam dunia business ni.. memula-mula aku mcm x berminat untuk mengetahuinya tp bila aku duk gali-gali kat google ,last2x aku jumpa dah ramai yang menggunakan.. jap2x.. korang tahu x sabun nya cmne? mai sini aku tunjuk..



macam mana nak pakai sabun ni??
ala semudah ABC ^^

Cara Menggunakan:
- Buat buih pekat (creamy type) menggunakan sedikit air.
- Urut pada kawasan inggang dan punggung dengan urutan dari bawah ke atas beberapa kali.
- Biar seketika supaya herba dapat meresap ke dalam kulit.
- Bilas dengan air bersih.


Amalkan sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Sebuku sabun boleh bertahan sehingga 5 -6 hari
jika digunakan dua kali sehari. Kesan yang luar biasa boleh dilihat selepas penggunaan
selama sebulan.
Untuk mendapat kesan lebih menakjubkan, biarkan buih sabun selama 7 – 10 minit selepas
disapu ke kulit.



HARGA :

RM4 - 1 KETUL (minimum beli 2 ketul)-POSTAGE RM6
RM35- 12 KETUL (SEDOZEN) TERMASUK POSTAGE ^^

maka dengan itu untuk mereka yang berminat, boleh



pm

Facebook: PRINCESS STAILISTA



Jumaat, 6 Disember 2013

hadiah dari sigadis merah ^^

 
alhamdullillah, rezeki menang G.A & CONTEST mencurah-curah ke ladang gandum =)
thankz to 
terus pakai sangkut kat hp .. =)

mood: tanam anggur lagi ..fuhh 

sesiapa nak beli dress, nk beli sabun slimming USA, wide shawl , atau window shopping
jom ke


ADD SAHAJA.. PASTU WINDOW SHOPPING LAH ^^ 


Rabu, 4 Disember 2013

akhirnya aku resign keje haha

amik kaw.. punya la entry nk masuk keje ..
sekali tadi aku terus cabut masa rehat.sebab rasa x boleh nak bawak kerja sebagai kerani akaun ni =(
bidang pendidikan dengan perakaunan sgt berbeza..

lega bila dah resign 

haha

semoga ada lagi rezeki aku untuk akan datang

cepatlah suruhanjaya perkhidmatan pendidikan panggil aku.. x sabar nk mengajar ni ^^


Selasa, 3 Disember 2013

KERANI AKAUN ^^

Alhamdullillah, untuk pengetahuan korang2 aku dah dpt kereja haha
ehm esok aku masuk..
wish me gudluck ^^

kerja apa?
siapa yang follow blog aku mesti tahu aku dapat kerja apa?
ehm haritu aku ada pergi iv..
iv untuk position ACCOUNT CLERK
tup2x.. dapat la pulak..
ehm 
sgt2 jauh bidang aku no basic about account
omg !!

takutnya ...

dah rezeki kan?
tolak mcm mana pun.kalau dah rezeki tetap rezeki milik kita =)
*********************

lupa lak nak inform sesiapa nak order sabun slimming USA 
mai la order ngn aku murah jer.. dengan blogger2 aku bagi harga baik punya =)




Ahad, 1 Disember 2013

PEMENANG GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html 

PEMENANGNYA:


SILA BERI DETAILS ANDA DI EMAIL :

Asfah_89@yahoo.com

nama:
alamat:
no.h/p:

sebelum 2/12/2013 (isnin) jam 10 malam

** hari tu aku nak pilih seorang jer kan?tapi disebabkan hadiahnya ada lebih aku pilih 2 pemenang. TAHNIAH !


Senarai Pendek Bakal Pemenang =)

Hahaha, nak gelak dulu sebelum tulis , em mcm2 entry aku baca 

  • ada yang too simple=p
  • ada yang too 'padat' =)=)
  • ada yang creative 
  • ada unsur-unsur mem 'bodek' haha =p
  • TAPI tiada pun yg buat pantun ke syair ke lagu ke haha 
 
 
Berikut Merupakan senarai Pendek Bakal pemenang, BUKAN PEMENANG okey ^^, Pemenang akan diumumkan malam ni .Ms nak tidur dulu, nak termenung dulu nak fikir siapa yang patut menang huhu.. READY FOR THOSE THAT SELECTED =) GOODLUCK !

**Kepada yang tidak disenarai pendek tu anyway you're the best follower , and those not participate in my giveaway also my good follower ever and ever... sayang korang  =*)

**********************
  1. http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  2. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html 
  3. http://chenta-taugeh.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html
  4.  http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/11/giveaway-follower-bertuah.html











TAMAT SUDAH 'GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH'

Sabtu, 30 November 2013

GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH

Berita baik..berita baik.. untuk semua follower aku, aku nak buat satu giveaway lagi dimana giveaway ini aku namakan sebagai 'GIVEAWAY FOLLOWER BERTUAH' tanda menghargai jasa anda-anda semua yang sentiasa memberi sokongan kepada blog picisan aku ini, hadiah aku rahsiakan tapi amat bernilai. syaratnya semudah A,B,C ..mari pakat ramai-ramai untuk sertai Giveaway ini, hanya seorang follower sahaja yang dipilih sbg pemenang, dan barulah dipanggil bertuah haha ^___^ Goodluck !



Syarat-syarat penyertaan :

  1. Mempunyai blog
  2. Merupakan Warganegara MALAYSIA
  3. Diwajibkan untuk FOLLOW blog ini dan ini
  4. Buat satu entri dan tepek kan banner diatas dan di linkkan ke blog ini
  5. Kemudian, ceritakan apakah yang membuat anda terpikat untuk join Giveaway ini di entri anda
  6. Terakhir, sila klik ini
  7. Serta klik ini
  8. Tunggu sampai habis loading , jujur !
  9. Tarikh tutup: 30/11/2013 (11.00pm)
  10. Sila tinggalkan url entri anda di komen entri ini
  11. Pemilihan pemenang berdasarkan 'citarasa owner blog' dan hanya seorang pemenang sahaja dipilih haha


Selasa, 26 November 2013

Handbag RM60 TERMASUK POSTAGE ^^


    
HANDBAG 001

HANDBAG 002

HANDBAG 003

HANDBAG 004

HANDBAG 005

HANDBAG 006

HANDBAG 007

HANDBAG 008

HANDBAG 009

HANDBAG 010

HANDBAG 011

HANDBAG 012

HANDBAG 013

HANDBAG 014

HANDBAG 015

HANDBAG 016

HANDBAG 017

emm banyak kan, sebab aku nak habiskan stok, jadinya nak order? tapi x tahu..
korang boleh pm aku kat 


atau whatsaap je aku kat 0177386919 ^^

harga termasuk postage tau..cepat2x
terhad untuk
1 unit untuk setiap design

**************


Isnin, 25 November 2013

QASEH GOLD PRODUK ISLAMIC ^^

hoho pernah dengar QASEH GOLD? aku ni baru first time, QASEH GOLD ni ada banyak produk yang dijual dibawah syarikat ni, senang cerita QASEH GOLD ni adalah nama penjenamaan produk hihi.. so malas nk banyak cerita, kowang2 boleh la tengok pamplet dibawah :

 

 

 

 



 
 

banyak kan produk yang dijual under QASEH GOLD.. ^^

 
 

so, apalagi?cepat2 contact nombor yang terdpat di setiap pic yang aku letak dlm entri ni untuk sebarang pertanyaan, testimoni dan untuk tempahan dgn harga anda ^^

kalau malu nak call/whatsaap
cuba pm fb ni



Jumaat, 22 November 2013

Entri Untuk Wanita ^^ (mY PerFect Lady)

Anda wanita?
Anda mengalami masalah payudara, punggung dan kulit?

mai sini cheq nak habaq mai ^^

kali ni produk yang aku nak review adalah 

'PERFECT LADY CAPSULE'

Kebaikan Perfect Lady Capsule:
 
UNTUK WANITA YANG INGIN MENYERLAHKAN KEJELITAAN MEREKA

*******

( SATU CAPSULE UNTUK KESELURUHAN ASSET WANITA )



  • MEMGANJALKAN PAYUDARA MENAIKKAN PUNGGUNG
  •  MENGETATKAN RAHIM
  •  MEMBANTU MENCEGAH KANSER RAHIM
  •  MENEGTATKAN DAN MENGUATKAN OTOT FARAJ
  •  MERAWAT JANGKITAN KUMAN DAN BAKTERIA DI FARAJ
  •  MENINGKATKAN TAHAP TENAGA BATIN WANITA YG BERUMUR
  •  MELAMBATKAN PROSE MENOPAUSE
  •  MENINGKATKAN TAHAP KEGHAIRAHAN SEKSUAL
  •  MENGATASI MASAALAH KEPUTIHAN DAN SENGGUGOT
  •  MENSTABILKAN HORMON
  •  MEMBANTU MENGURANGKAN MOOD SWING AKIBAT KEKURANGAN HORMON EKSTROGEN
  •  MENAMBAHKAN KESEGARAN, TENAGA DAN TAHAP KETAHANAN
  •  ANTI PENUAAN
  •  MENGURANGKAN KEDUTAN, JERAWAT DAN JERAGAT SERTA KULIT KUSAM
  •  WAJAH AKAN MENJADI SEGAR GEBU DAN KEMERAH MERAHAN
  •  MEMPERBAIKI PERTUMBUHAN RAMBUT DAN TUMIT YG MEREKAH
  •  MEMBANTU MENGHILANG BAU BADAN DAN VAGINA
  •  MENGURANGKAN BULU ROMA PADA MUKA MULUT DAN KAKI
 
Fuuuh banyak sungguh manfaat yang diperolehi daripada sebiji capsule..
 
apalagi, jom buat tempahan 
 
WASSAP /SMS 0197904490

JOM LIKE PAGE MY PERFECT LADY

MY PERFECT LADY


Khamis, 21 November 2013

Percuma: Buat Duit dalam dolar $$$$

Cuma free sign up tanpa sebarang bayaran/ yuran

bagaimana?

Klik


   dengan sekali sign up dah dapat 20 dollar.. cuba bayangkan 20 dollar dlm duit malaysia .. mak aihh bling2x kan??

so cepat-cepat sign up sini




logo


Yeay dapat hadiah dari www.vitamin4kesihatan.com !

alhamdullillah, akhirnya dpt gak aku 1st prize untuk 

'Contest bikin dialog lawak mega V4K'

Nak Tengok dialog apa yg menambat hati juri ^^

peraduan-bikin-dialog-lawak-mega-vitamin4kesihatan 

Dialog A: "Alahai nok , aku rasa depan tu ada 'cameraman' amik gambar kita , nok "

Dialog B: " Yang kat sana ke?.. kau rasa kenapa diowang beria nak amik gambar ko argh ? kau ada rupa ke?" 
Dialog C: "Whatever, aku rasa nok, diowang fokus kat kita bertiga sebab kita ni berwajah cantik jelitawan sebab kita bertiga kan makan SHAKLEE, tu yang kulit cantik haha"
 
 
to vitamin4kesihatan tq for ur prize ^^
kepada mereka yg ingin mendapat pelbagai produk shaklee bolehlah menghubungi
 
 
 
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...