Pengikut

Ahad, 29 April 2012

I likeee it...-sekian-

emmm masuk ari ni da 2 hari aku layan episod citer cinta buat emelda ni hihi almaklum la..nk tgk yg life busy sokmo lek dari sekolah da terbongkang ngantuk ngn pulun lesson plan so cuti2 gini je la aku pulun  huhu
ehmm anyway aku suka dak comey tu si MIA SARA...emmm so cute..ngn aril fatah punya watak yg sgt cool hihi ehm emelda yg natural giler hehe ok fine aku tangkap leleh citer ni..mood memang jiwang bla layan citer ni..wow excited beb layan citer ni...hihi so aku nk g saMbung lek tgk citer ni..ok bai-=p


mood: keliru dgn diri sendiri....perasaan ragu2 masih ada dlm diri aku & dia


Sabtu, 28 April 2012

bila jari mula menaip hihi

cak-hye kamu2x..ehmmmm arini cuti okei...aku cuti sakan..tp keje melambak huhu mgu dpn anak2 aku exam..ehm mula rasa risau ..ehm boleh x diowg score..ehmmm aku doakan mereka boleh menjawab ilmu aku...syg diowg sgt2x...

* ni la dia anak-anak aku hihi


ok emmm bile hujung mggu ni tibe2 rasa rindu kt die..kalo la dia dekat...kan best..ehm tp itu suara nafsu kan??ehm YA ALLAH kau panjangkan jodohku ngan MOHD FAZLI BIN SUHAIMI.....


ehm so aku nk wish HAPPY NAVY DAY to my beloved cyunk !! hehe











mood: ehmmmmmm miss him so much huk3x


Selasa, 24 April 2012

Ya ALLAH kau dekatkan dia kepadaku

ehm cak..ehmm actuallly lama giler meninggalkan belog almaklum la..I'M the best teacer haha..ehm pastu bukak2 tgk dashboard da jd line..aish fb duk sibuk nk buat timeline si blog ni pun nk wat style baru aduyai....ehm k fine benda free kena terima dgn aty yg terbuka..ehm aku sbnarnya byk benda nk story..ehm tp slow2 ok..esok insyaallah aku nk story citer sal pengurusan sekolah aku yg memang daboom habis la haha...sekian mklum ok...


ehm so ce baca tajuk entry aku tuuuu ehm k aku mengharapkan abg navy menjdi pemilik tulang rusuuk ni tpkan ni keje ALLAH S.W.T kita hanya merancang dan berusaha..ehm sesungguhnya kau sj yg tau isi atyku...


ok mood memang rindu giler kat dier..nila padahnya 'long distance love'..cewahhhh hihi


hehe curik gambo abg navy kat fb haha...ni lau dia tau habisla gua hihi
mood: rasa lega bile lecturer da dtg observe tgl bulan jun j ag....huhu yahoo LM nk hbz da huhu


Ahad, 15 April 2012

Bila cikgu g makan nasi myk hihi

cak !! haha
tajuk x menahan bila g makan nasi myk wajar utk berposing okey..bub kite da pakai lawa2 wajib utk snap pic sendiri lalalala
ehm ni baru kai kamera nset jer lum agi DSLR @ olympus mini haha..
ehm ok fine so bile da habis mkn nasi myk td ayah aku g solat kt masjid so anak n ibu tunggu kat kete hehe atas  sebab2 tertentu x kn nk g masjid ketika ini x elok tuhan da bagi cuti hehe...so aku pun snap la gambo2 nga busann kan ibu pun duk melayan haha...jom review gambo aku huhu


bila da busan gini la jadinya kamera murah pun jadi la haha=P



ok esok isnin kena keje hihi..ceh2..nasib aku xde kelas tiap ari isnin
tp selalu muka ni kena relief kelas uwaaa..
haha..
-ok bai-


Jumaat, 13 April 2012

suka lagu ni sangat2x.........



Selasa, 10 April 2012

Rentetan guru pratikal #1

salam guyz...em miss u all gile2x la..hehe actually aku bsy sgt2 sem ni disebabkan aku menjalani praktikal kt SMK TAMAN PUTRI KULAIJAYA...Ehm well I'M to be a teacher so tmpat praktikal mestilah sekolah hihi x kn kilang kott..kui2x..
ehm masa sekarang memang sgt2 menghargai masa..ehm rasa masa terlalu pantas...
cuba bayangkan..kul 5.30am da bangun pagi...kul 6.30am da kuar umah amik kwn aku yg sama tempat praktikal then sampai sekolah punch card dlm 5min ag nk kul 7am...ehm lau masa kt UTM dulu2 time ni aku di ulik mimpi atas katil..bila sem ni praktikal masa aku giler tersusun haha......lek umah lak kul 2.30pm kalo x de pe2..TAPI lau ada meeting kul 4-5pm baru sampai umah..uwaaa..mlm kena wat lesson plan lak..tido kul 12-1am da biasa da...ehmmmmmm pengorbanan seorang guru tp yg syoknya bila CUTI aku cuti hihi gelak golek2...

ehm ok sekarang minggu ke-4..semua sekali ada 13 minggu maknanya ada baki 9 minggu agi...ehm ok macam bese dak praktikal mesti menyumbangkan something right?ehm so memang terbek..dlm masa 9 minggu nk wat itu ini huhu................

ehm bila fikir lek masa study masa paling best haha..tp  xde duit kih2x....
ada pro & contra...
ok wish me gudluck..jap agi kul 1pm lec nk dtg observe..terbek..ehm yg ni satu ada kisah disebaliknya..nnt aku story guys...-Pen off-






Sabtu, 7 April 2012

Teacher Wadiatul



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...