Jumaat, 28 Disember 2012

TUNETALK ^^

salam blogger,
sebelum tu aku nk bersin acheeeemmmm! haha
ehm da lama gak aku x jengah hihi
ehm lately busy ngn study week ngn PSM aku besela..ehm final year student kan kui3x..padahal online gak cuma x bukak lappy tp online guna SAMSUNG jer^^

ehm so td pak posmen dtg umah..ting ! bunyi hon moto pak posmen hehe..aku pun memang suka bub2 amik surat ni mcm rasa ada owg je nk bagi aku hadiah n surat2 hehe memang dari kecik da minat giler kalo kena amik surat kt peti surat hehe=p kiranya kalo ad  posmen dtg panggil je aku sebab aku rasa cm terharu je wat benda ni kah3x..

ehm so td aku dpt prize dari  SAYS.COM ehm thankz coz bagi aku hadiah hehe=p especially TUNETALK 

so kepada kowg2 yg x join SAYS.COM Meh la join..byk manfaat daripada kowg duk online sje2 bek wat duit ada gak faedah huhu=)

NAK JOIN??

KLIK



tapi aku nga confius apa faedahnya TUNETALK?
Ada sapa2 willing nk story kt aku x?haha=p

mood: HEPPY Bila encik tunang nk bagi BLACKBERRY hihi^^ menerima dgn ati terbuka kui3x

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...