Pengikut

Jumaat, 14 Disember 2012

Syukur

salam blogger,
ehm mcm da lama jer aku x update blog hehe yeke??ehm anyway minggu ni minggu cramp bagi aku haha giler kentang penuh + padat bila aku kena kuiz, anta assignment, present fuh! boleh tahan mantap la..haha yg penting aku da2 minggu tinggal PSM aku uwaaaa.... sgt waste the time haha (*ayat english broken habis)
ehmm tp syukur segala persoalan aku da terjawab dek kerana minggu ni jugak aku da dpt panggilan dari lokasi kajian aku alhamdullillah..ehm mcm da rsa merdeka giler la bila pihak tersebut call aku tanya aku punya permohonan nk wat kajian kat tempat diowg da LULUS... hai senangya dlm hati lalala..memang terus lapang dada aku thankz god..ehm so tanpa membuang masa aku terus deal ngn staf  tersebut nk 'face to face' kira cm pertemuan + dating pertama kali la haha...
ehm so petang td aku pinjam moto  Shafiqah pastu  kaut roomate aku terus pecut g sana..ehm alhamdullillah memang sporting habiz la staf tu ...ehm siap le amik no hp ok..ehm segala kekusutan aku da terjwab so pasni senang siket la aku nk siapkan chapter 4 + chapter 5 aku semester depan..Ya Allah , aku ucapkan sukur kepadamu tanda terima kasih ku kerana kau telah mempermudahkan segala urusan ku selama ni ..berkat kesabaran ni la aku terima habuannya ...syukur sgt2x...


nila tempat kajian aku =) ~sumber: google image



mood: ehm esok nk g kenduri kahwin kat perling lecturer aku kahwin..pastu weekend ni misi menyiapkan PSM..lama da tinggalkan haha

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...