Pengikut

Isnin, 5 November 2012

Suatu ketika ...

salam blogger,
mak aihhh suatu ketika di hari ahad... ehm alkisah semalam tanggal 4 November 2012 satu UTM SKUDAI x de elektrik dari kul 9am-9pm.. hoho segala kerja2 melibatkan penggunaan lappy harus diberhentikan hehe=p
ehm nak jadi citer aku n nenek decide nk kuar nk study kat KFC..amik kaw ada kowg wat study kt food court/fast food court... ada k? hehe so memang tragis ok semalam.. utk pengetahuan semua UTM lau sabtu ahad ada sediakan bas ke JUSCO-GIANT so free ok FREE! x yah nk byr..agipun da tolak masa bayar yuran hehe rugi lau x nek..so aku ngn nenek pun decide nk kuar kul 11.30am.. ehm tungu2 punya tunggu da lalama... sekali bas smpai depan kitaowg amik kaw.. penuh wey ! ehm sampai nk tutup pintu pun susah haha...le bayangkan x?ce bayangkan sekrg haha..
ehmmm pasrah da..masa ni tgk jam da kul 1.05pm.. da masuk zohor.. so decide nk tunggu kat main port la..so jln siket bukan siket jln byk sebab penat hehe.. ehmmm tunggu mak aihhh sampai kul 2pm..perut da berkeroncong.. lupa nk ckp masa ni cafe MERANTI x bukak means cafe tmpat aku beli makanan selalu x bukak atas sebab isu ketiaadaan elektrik nie.. ummmphh
so thats why sumer warga UTM lepak kat JUSCO+ GIANT haha.. nasib la ada sowg hamba bek ..kak aida ni YA ALLAH bek giler nk anta kitaowg ke JUSCO ingat nk bayar tp dia tolak ..^^ baikkan? semoga ALLAH murahkan rezeki kak Aida......

so smpai jusco g KFC terus..berdessssuuuuuuuuup ..punya la lapao.. haha..sekali mak aihhh penuh + panjang que fuh!.. redha la..
so nasib nenek dpt meja haha
so bermula la kembara study di KFC.. tp itu 1st time tau aku study kat KFC.. selalu aku g KFC nk mkn jer.. kali ni MAKAN + STUDY... perghhh memang kenangan..

^______________________^


peace....  =)



nenek ^^

2 00000 sunsweetz comment:

zul berkata...

bleh ke study di khalayak ramai... ?

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@zulboleh tp dari 5 theorem jadi 2 theorem je yg masuk hehe=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...