Pengikut

Khamis, 22 November 2012

Instanbul aku datang

salam..blogger
actually semalam aku midnite ngn girl2x ok!
ehm so owesome bile midnite semata2 nk tgk cite 'Instanbul aku dtg' ni hehe
for your information today is holiday that's why aku n my bestie duk lenjan kuar malam td.. ehm pastu duk merayap cari wayang nk tgk citer ni sebab wayang  tempat aku tutup! tutup sempena menghormati tarikh Hari Keputeraan DYMM Sultan Johor...DYMM Sultan Ibrahim Ibni Sultan Iskandar...tp certain wayang je la yg tutup cm LOTUS bukak MBO tutup yg len cm TGV n others aku x tau la pulak..

                                                                      DAULAT TUANKU !

ehm so aku pergi la giant MBO then ingat nk tgk kul 8.40pm sekali MBO tutop smpai kul 5pm arini..ehm so memang plan nk tgk citer ni gak jdinya dgn tenaga 4 kepala maka masing2 memikirkan idea mantop! last2 call LOTUS kat skudai parade diowg kata ada tayangan agi kul 11pm..wow! berbaloi kuar mlm td hehe.. ehm kalo kowg nk ckp napa tgk lambat citer ni becoz aku ada misi yg dicapai yela aku suka siapkn keje2 penting dulu baru la berjimba2..so kira hadiah la kat diri aku hoho..~yg penting malam td dpt makan ayam penyet sri pinang padahal nk makan pece leleh..ehm tp x de..=( ayam pun jadilah hehe

alamak badan makin naik pas bertunang=( kena on diet ni..huhu

sesetengah komen tentang citer ni ckp best ada tu ckp x best..tp aku kurang suka tomok punya suara dlm citer nie hehe ehm tp I LIKE BETO ~ ehm Lisa pun comel sgt2x.. ehm scene kt instanbul pun menarik..ehm le x nnt nk honeymoon kat sana hehe^^ oo ENCIK TUNANG bolehlah..hehe=)

paling suka ayat 'PUBLISH' dlm citer ni hehe

anyway aku bagi 4/5 star...!

2 00000 sunsweetz comment:

shu berkata...

cita ni mmg cute :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@shucomel sangat lisa kan?hehe suker Ms tgk dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...