Khamis, 1 November 2012

harta dari Korea ...

 

tetibe nak senyum
^_______________________^

heppynya bila ada owg kasi benda2 cmni..
so kalo ada blogger yg g travel then beli2 kan la aku keychain ke?bookmark ke? hehe

ehm so ni harta dari dak OLA..hehe
thankz OLA !!
ehmm ni yg syg lebih kat ko haha
walaupun da berabad ko simpan benda ni baru semalam teringat nk kasi aku kui3x...aku x kesah ^^ kih3x

mood: ALHAMDULLILLAH heppy bub soklan thermo td sebijik sejibik kuar balik dlm TEST td lalalalala

8 ulasan:

s h a berkata...

Memang besh dapat ole2 ni.x kesahla kecit ke besar kn.suke bile org ingt kt kte.untungnye dapat soalan sejibik test. ;)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@s h ahehe tu la sha x nk kasi Ms apa2 hehe=p ehm alhamdullillah soklan ok=)

Ayuni Khalib berkata...

bestnya.

azizah :) berkata...

pehh untunglah..bestnya kan....

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Ayuni Khalibbest kan?hehe

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@azizah :)wow yunk...da sampai semenanjung ker?hehe memang untung la kui3

CikNana berkata...

wah..siuk bah kau dpt nie..:)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@CikNanamemang siok bangat la ^^ hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...