Khamis, 29 November 2012

Durian Crepe : Penemuan berakhir

salam blogger,

ehm ni entry terharu ni haha..
ehm kenapa cerita sal durian crepe ko nk terharu?haha actually aku memang mengidam giler la kat durian crepe ni kalahkan owg mengandung pun iye haha...
ehm bila bukak tweeter aritu aku ckp sal aku nk makan durian crepe then ada yg respon ckp bek makan durian jer haha tp aku nk jugak nak jugak durian crepe..member aku ckp ada kt JPO ..mak aihh aku da terbayang kalo durian crepe jual kat JPO gerenti mahal der~ ehm ala2 jeans  LEVI'S haha..
so aku mcm da mengalah la..ehm tp duk usha2 gak blog mana yg kuar resipi durian crepe..uwaaa tp sapa nk watkan  yela aku x lek umah ler...

ehm so dlm aku duk memendam rasa...kawan aku a.k.a rumate aku yang paling aku syg la...die la penyelamat nye haha moh tgk apa dia ckp...


ehmm see die tau wey mana durian crepe tu...dgn kepantasannya kitaowg order.... ehm akhirnya penemuan durian crepe telah berakhir semalam petang...

nak tgk durian crepe nya..moh2x....


ehm jeng2x...tula dia buah aty kesayangan ku... sedap giler la..puas hati beli kat akak tu..kalo kowg nk order kek pon le..g la kat facebook akak ni..tp kalo kowg luar area skudai aku x tau la le order ke x..better kowg tanya la... yg ni aku beli 6 biji RM10 ....cream dia bau vanilla wey~

SEBARANG tempahan boleh la hubungi : FACEBOOK-RUZILAH OMAR

ehm so to my yayang hehe


thank you 
to nenek 


hihihihi




Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...