Jumaat, 30 November 2012

Off to B.I.G

Salam blogger,
ehm for ur information, I'll offline for 2 days as I want to go for my B.I.G ...

what??

B.I.G?

Whats that?

hehe


hahah

B.I.G is BIG lor~ haha gelak jahat..

B.I.G is BINA INSAN GURU 

mood: emmmm mls nya nk g B.I.G keje melambak wey !.. kalo x g kena extend semester lak alahai =.=

Khamis, 29 November 2012

Durian Crepe : Penemuan berakhir

salam blogger,

ehm ni entry terharu ni haha..
ehm kenapa cerita sal durian crepe ko nk terharu?haha actually aku memang mengidam giler la kat durian crepe ni kalahkan owg mengandung pun iye haha...
ehm bila bukak tweeter aritu aku ckp sal aku nk makan durian crepe then ada yg respon ckp bek makan durian jer haha tp aku nk jugak nak jugak durian crepe..member aku ckp ada kt JPO ..mak aihh aku da terbayang kalo durian crepe jual kat JPO gerenti mahal der~ ehm ala2 jeans  LEVI'S haha..
so aku mcm da mengalah la..ehm tp duk usha2 gak blog mana yg kuar resipi durian crepe..uwaaa tp sapa nk watkan  yela aku x lek umah ler...

ehm so dlm aku duk memendam rasa...kawan aku a.k.a rumate aku yang paling aku syg la...die la penyelamat nye haha moh tgk apa dia ckp...


ehmm see die tau wey mana durian crepe tu...dgn kepantasannya kitaowg order.... ehm akhirnya penemuan durian crepe telah berakhir semalam petang...

nak tgk durian crepe nya..moh2x....


ehm jeng2x...tula dia buah aty kesayangan ku... sedap giler la..puas hati beli kat akak tu..kalo kowg nk order kek pon le..g la kat facebook akak ni..tp kalo kowg luar area skudai aku x tau la le order ke x..better kowg tanya la... yg ni aku beli 6 biji RM10 ....cream dia bau vanilla wey~

SEBARANG tempahan boleh la hubungi : FACEBOOK-RUZILAH OMAR

ehm so to my yayang hehe


thank you 
to nenek 


hihihihi




Isnin, 26 November 2012

Nuffnang tambah B.E


alhamdullillah Nuffnang masih nk bagi B.E kat aku lagi..

Thankz a lot

NUFFNANG 

^^
mood: ehm bulan yg padat..30/11/12-2/12/12 ada KEM B.I.G (kem BINA INSAN GURU) lak 

Ahad, 25 November 2012

Atkins Day 3

Salam blogger
ehm da masuk 3 hari aku amalkan diet atkins ni..ehm memang nafsu makin tinggi..tp yg terbeknya aku rajin minum air masak tp mcm kena mansuhkan jer ....ehm sebab aku takut kalo memberi kesan sampingan kat badan aku..ni da 2 hari asyik selsema ...ehm so aku rasa aku nk guna cara len siket maknanya diet Sunsweetz muahmuaha gelak jahat....
ehm tp akan ku usahakan kasi turun berat badan aku huhu..semangat2x!

ehm so kepada readers, follower aku mahupun owg kat sana tryla cuba atkins ni  hehe sebenarnya kena kuat semangat tp aku ni yg x kuat semangat ..tp skrang aku tengah  kurangkan pengambilan nasi..ehm kurangkan waktu makan means aku kurangkan makan malam..semalam aku da beli susu Anlene yahooo untuk tulang aku ^^ almaklum la da setahun tinggalkan amalan minum susu ni huhu..

ni ada cerita ag aku nk citer...ehm kowg pernah diuji x?ehm alkisahnya sejak encik tunang masuk ronda dalam hutan dia tinggalkan hp kat kwn dia so kiranyaa aku x le cntact ngn dia lansung.. nk dijadikan cerita..aku memang rindu tahap gaban la..tp aku kuatkan diri gak yela ni baru bertunang belum agi kahwin hoho uppss! ngeh3x^^

k so aku selalu dpt miscall dari satu nombor memang lansung aku x kenal inikan nk save kan?then aku memang x layan la..tp malam tadi nombor tu akhirnya bagi mesej kata aku..yg x boleh blah aku dapat kesan cara taip perkataan sama sebijik ngn encik tunang..ehmmm lagi aku confius bila aku ckp salah owg dia le ckp la dia tau umah aku,kereta ayah aku pakai haha.. kat situ jelas menampakkan dia sudah hampir terkantoi..okei! next aku mula rasa nk siasat sebab aty aku pasti dia adalah encik tunang maaaa~

aku pun cari kelemahan encik tunang..ngeh2x.. Encik tunang amat pantang kalo dengar aku selsema ke demam ker..so aku ckp la dengan ayat jgn gangu aku aku demam..( tetibe ckp demam..punyala nk siasat haha) kalo kaco aku lapor polis haha..

setengah jam kemudian...
ehm aku memang da tido la waktu tu tp paginya aku baca mesej nombor tu 2x mecej yg berbeza dia ckp sebijik cm encik tunang..haha nampak x kat situ ? hampir kantoi haha..oo nk uji aku hehe
ehm then aku wat  bodo jer nombor tu..so pagi td aku kuar memang x bawak hp then aku lek dlm kul 11.55am..aku capai hp tgk 1 mesej..ehm mesej dari nombor sebenar encik tunang..yg buat aku yakin ayat mesej dia ckp aku demam ker?haha gelak jahat ..memang sah ! dia la owgnya...haha tp smpai sekarang encik tunang x nk ngaku dan aku wat2 x tau ...kuang3x..

so memang dia nk kenal aku kot..yela aku kan kenal dia sekejap jer..hihi tp kelakar sebab kantoi ! =)

mood: ehmm badan rasa ringan sebab td duk men bola baling+ bola tampar+ lari + renjam lembing+ lontar peluru+lempar cakera..lalala..kira aktif x aku bersukan haha (apa kes puji diri sendiri) 

Sabtu, 24 November 2012

Atkins Day 2

salam blogger
alahai ehm sepatutnya da hari kedua diet atkins aku amalkan tp puasa 10 muharam kan justeru haruslah aku makan nasi bila buka huhu..
ditambah lak ngn sosej keju+fish fillet+ ayam bakar beli kat jusco for any 3 RM10 amik kaw ..ehm bukan karbohidrat je masuk dlm perut aku pelbagai kalori + lemak ada sekali huahuahua2x..ayo !
so esok x tau la mcm ne lak..hopefully esok berjaya katakan x nak pada nasi!....lalala..

mood: em da 3 bulan x jumpa encik tunang + 2 hari x contact lansung...aku harap sgt encik tunang    selamat=)

Jumaat, 23 November 2012

Atkins Day 1

Salam blogger,

semalam aku ada citer sal diet Atkins ni kan..
ehm semalam kira aku x mula la bub baru petang smlm aku perasan pasal diet ni..huhu so arini aku puasa dan terpaksala batalkan diet atkins bila puasa bub aku buka amik nasi td.. so next step wait yeah..! tp tetap nk usahakan juga turunkan berat badan ni sebelum encik tunang balik hehe^^

Khamis, 22 November 2012

Diet Atkins bersama Misz Sunsweetz

salam blogger,


ehm tgk badan aku macam da dipam2x aduih malu ni kalo encik tunang balik bertugas nnt so sempat x aku kempis haha

mak aihh tajjuk entry x boleh blah ko jah !! haha..jgn gelak jgn gelak hehe..ehm ko dengan lafaz bismillah arini ari pertama aku bermula diet atkins nie.. agak2 5 january nnt aku slim ke dak ea?haha kuat x semangat aku nk teruskan diet atkins ni bub byk blogger yg aku bce diowg ramai berhenti setengah jln tp memang keputusan dia mantop ! Ya Allah permudahkanlah urusan aku..demi kesihatan ku dan ibadat ku amin~
so apa dia diet atkins ni..

actually diet atkin adalah satu formula dari DR ROBERT C. ATKINS ..dia yg formulakan diet ni bub tu nama dia diet atkin haha..ehm ada 4 peringkat dlm diet ni :


1. Induction (permulaan dan pengenalan) 2 minggu atau lebih, mengikut keadaan dan berat badan. 

2. Ongoing Weight Loss (penyusutan berat berterusan) 
3. Pre-maintenance 
4. Lifetime Maintenance



ehm maka aku skrg kat peringkat INDUCTION...

ehm so peringkat induction mesti mengamalkan amalan2 berikut bukan syirik okei! hehe
tp khasiat yg tinggi ..

Semasa 2 Minggu Induction:
X boleh makan:
1.) Elakkan nasi, mi, mihun, laksa, laksang, spagetti, fettucini, vermicelli, kuew tiau dan yang sebangsa dengannya.
2.) Elakkan Roti, roti berserat, roti bun, roti boy, roti canai, roti jala, roti bakar, roti pastries dan apa-apa yang sebangsa dengannya.
3.) Elakkan Gula - gula pasir, gula melaka, gula merah, madu, gula-gula dan apa-apa yang bergula tinggi.
4.) Elakkan Buah-buahan (lepas 2 minggu baru makan berpada-pada).
5.) Elakkan minuman bergula, jus buah-buahan, air bergas (coke, Pepsi, 100plus, etc), kurangkan pengambilan kopi!
6.) Elakkan snek seperti Twisties, biskut manis, nachos, popcorn, jeruk manis.
7.) Elakkan segala bentuk kacang untuk 2 minggu.
8.) Elakkan makanan berproses seperti kentang goreng, bebola ikan, bebola sotong.
9.) Elakkan makanan bertepung seperti kek, biskut, kuih-muih.
Boleh Makan:
1.) Ayam - panggang, steam, bakar, sup, satay, digoreng tanpa tepung.
2.) Semua ikan - sama macam ayam, boleh grill, steam, goreng tanpa tepung. Tak kira ikan salmon, pari, tenggiri, terubok, ikan bilis.
3.) Semua daging - rusa, lembu, kambing - buat steak, satay grill, sup ekor, daging bakar, disalai... asalkan halal.
4.) Udang - bakar, tomyam, goreng dengan cili boh. Elakkan sotong kerana karbohidrat tinggi.
5.) Sayur, terutamanya sayur hijau. Kurangkan lobak merah, elakkan kentang. Lagi hijau, lagi bagus, macam sawi, bayam, salad, timun.
6.) Keju jenis cheddar, mozarella, parmesan. Limit kepada 2-3 keping sehari.
7.) Air kosong, air mineral -minum 8 gelas atau lebih sehari untuk elakkan sembelit.
8.) Burger? Buang roti bun atas dan bawah, makan daging burger dengan sayur dan mayonis kat dalam je...
9.) Pizza? Makan topping sahaja.
10.) Makan supplement dan vitamin seperti spirullina dan multi-vitamins untuk menambahkan lagi tenaga dan kuatkan daya ketahanan badan.

Jangan lupa makan sarapan, tengahari dan makan malam. Makan malam sebelum jam 9 malam. Jangan ponteng makan.
mood: doakan perancangan aku berjaya !=)

Instanbul aku datang

salam..blogger
actually semalam aku midnite ngn girl2x ok!
ehm so owesome bile midnite semata2 nk tgk cite 'Instanbul aku dtg' ni hehe
for your information today is holiday that's why aku n my bestie duk lenjan kuar malam td.. ehm pastu duk merayap cari wayang nk tgk citer ni sebab wayang  tempat aku tutup! tutup sempena menghormati tarikh Hari Keputeraan DYMM Sultan Johor...DYMM Sultan Ibrahim Ibni Sultan Iskandar...tp certain wayang je la yg tutup cm LOTUS bukak MBO tutup yg len cm TGV n others aku x tau la pulak..

                                                                      DAULAT TUANKU !

ehm so aku pergi la giant MBO then ingat nk tgk kul 8.40pm sekali MBO tutop smpai kul 5pm arini..ehm so memang plan nk tgk citer ni gak jdinya dgn tenaga 4 kepala maka masing2 memikirkan idea mantop! last2 call LOTUS kat skudai parade diowg kata ada tayangan agi kul 11pm..wow! berbaloi kuar mlm td hehe.. ehm kalo kowg nk ckp napa tgk lambat citer ni becoz aku ada misi yg dicapai yela aku suka siapkn keje2 penting dulu baru la berjimba2..so kira hadiah la kat diri aku hoho..~yg penting malam td dpt makan ayam penyet sri pinang padahal nk makan pece leleh..ehm tp x de..=( ayam pun jadilah hehe

alamak badan makin naik pas bertunang=( kena on diet ni..huhu

sesetengah komen tentang citer ni ckp best ada tu ckp x best..tp aku kurang suka tomok punya suara dlm citer nie hehe ehm tp I LIKE BETO ~ ehm Lisa pun comel sgt2x.. ehm scene kt instanbul pun menarik..ehm le x nnt nk honeymoon kat sana hehe^^ oo ENCIK TUNANG bolehlah..hehe=)

paling suka ayat 'PUBLISH' dlm citer ni hehe

anyway aku bagi 4/5 star...!

Selasa, 20 November 2012

Tarikh Kahwin

salam blogger^^,
ehm bile citer sal kahwin ni sonok betul kan...ehm ramai yg tanya aku bila aku nk lansung...haha
actually aku masih dlm keadaan terkejut yela tetiba dan tanpa perancangan aku da jd tunangan owg.. hehe tp itu kuasa ALLAH S.W.T aku terima=)ehm masa perbincangan ngn dua buah keluarga ketika hari pertunangan aku aritu pihak aku mintak ikat hidup..dan pihak aku tetapkan syarat bia aku dpt posting dulu baru lansung sebab aku nk tolong encik tunang transfer ke semenanjung yela da 10 tahun kot dia kat SARAWAK....ce imagine kalo aku lansung sebelum posting ehmmm memang aku sah2 nnt dpt mengajar kt sarawak haha...yela alamat ikut suami hihi..tp mcm ne lak kalo proses posting aku lambat....??x lansung ker?aish =.= bukan ! tp aku kena cari keje lain sementara menungu posting..ehm tp tula encik tunang kata kalo dia nk tukar dia kena ada surat sekolah..alahai..YA ALLAH permudahkan la urusan kami=)...AKU BERDOA 'agar segala urusan posting aku mudah dan aku boleh kahwin !! ' hahahaha nampak kan gatai da tibe hohoho bukan apa x nk ikat tali pertunangan ni lama2x hihi.. doakan aku ye...~

mood: semoga PSM aku siap ! hehe 

Isnin, 19 November 2012

alahai selsema & bersin ..seksanya

salam blogger
ehm seksanya aku kena selsema dari semalam..
alahai selsema nape x nk dtg masa cuti mid sem...??
ehm seksa aku menanggung nya ni..
da 2 biji panadol soluble aku telan semalam...
please be nice to me...
aku nk study esok ada kuiz M.A...nk siapkan PSM ...alahai selsema...=(








mood: ada cara lain ke nk baikkan selsema ni ?? help me~

Ahad, 18 November 2012

Qunut Nazilah

Selamat Pagi UTM

Salam blogger=)

ehm td terbaca tweet kawan aku , Ainaa ni duk ckp SELAMAT PAGI UTM..
OMG da kt UTM rupanya hehe.....
ehm bermakna da habis da cuti mid sem aku utk sem 7... SEMESTER 7 ?? wow da 7 semester kt UTM hehe..tinggal agi satu semester agi nk habis..yabedabedu hoho..^^

ok semalam mlm dapat ckp ngn encik tunang..ehm sayu jer hati..anyway kena tabah kena tabah xoxo...
ehm encik tunang siap pesan jgn layan sgt aty tu...ehm bek encik tunang.. thankz for advice TAPI jangan pulak hilangkan rindu tu ?? ayo! da confius da hehe =.^ 

ehm tp aku fhm maksud dia tuuu hehe..
ok!

~ SELAMAT PAGI UTM ~
(pssstt :Kul 10am dikira pagi ker?)


Sabtu, 17 November 2012

Cara Mudah Lipat baju

salam blogger~
ehm td aku dgr SURIA.FM then si H.O ada citer sal youtube mengenai cara lipat baju dengan cepat..
memang kemas la.. ehm tp T-shirt..ehm kalo baju kuurung le x? hehe..



ehm so pasni memang cepatla kita melipat baju kan ^^
x mau malas2 lipat baju hahaha=p


mood: jap agi da lek UTM.. uppss cuti mid sem da habis..ala=(

Jumaat, 16 November 2012

♥ Adam ♥


Mood: encik tunang da masuk operasi..sunyi la hp aku..makin rindu la gamaknya.. demi keamanan dan tangungjawabnya thdp negara aku rela ditinggalkan hehe cewahhhh ~

Khamis, 15 November 2012

Maal Hijrah 1434 H


Alhamdullillah merasa gak aku menyambut tahun baru islam.. syukur sgt2.. maka usia aku pun makin bertambah..justeru aku kena ingat bahwa mati itu pasti tiba  maka aku kena tambah amal aku nie..ehm lagi2 da nk jadi isteri owg..ehm sebelum ni status bujang le la main2 tp sekrg status tunangan owg da kena blaja serba serbi ilmu rumah tngga...^^

 My wishlist for 1434H :
  • Nak jdi anak yg solehah
  • nak grad on time
  • x mau malas2x kerjakan ibadah insyaallah^^
  • nk tingkatkan ilmu agama mudah2an=)
  • nk jadi muslimah yg terbek !

Isnin, 12 November 2012

Dapat CD free !

salam blogger...
ehm ni entry panas punya haha
dlm aku kepenatan membuat career plan aku pun tido jap rehat kan badan...
tup2 ada pangilan dari nombor x kenal...
pastu aku pun biakan je la..last2..ayah pangil aku

'Kak,.... ni ada owg panggil'

aku terus tersedar.. sapa la yg dtg pulak ni..sekali lum sempat aku turun ibu ckp ayah da kuar jumpa owg tu..sekali tgk dari dlm umah ..ayah sibuk duk sign atas kertas..ada owg kutip hutang ker hehe...mustahil2 muka da cuak..haha=.@

last2 ayah masuk bagi satu smpul kat aku smbil ckp tu owg GEDEX..hihi
sekali tgk logo hotfm ehm melompat la aku..gaya mcm menang $ jer haha
sekali bukak aku dpt CD AWI RAFAEL...yahooooo..dpt gak CD ori mamat nie.. ehm muah2 to HOTfm..em nnt bagi lagi ea..baru ingat aku pernah join kononnya hadiah utama dia g legoland bersama AWI RAFAEL ... hehe x dpt g legoland dpt CD pun jadilah...alhamdullillah...=) ..
rezeki 12/11/12 hehe ^^....



Ahad, 11 November 2012

Rezeki 11/11/12

salam blogger,
ehm arini 11/11/12  sudah.. nice number..mesti ramai nk kahwin tarikh ni hehe
ok ! aku pagi td bangun kul 6am terus capai towel then masuk toilet pastu mandi...
ehm pas mandi solat ..
ehm boleh lak lepas tu amik selimut amik bantal terus pejam mata hahaha^^

4 JAM KEMUDIAN

haham bukak mata sekali tgk da kul 10.30am lebih kurang..
ehm amik kaw lama giler tido....aish=.=

then tgk hp ada 4 miskol dari ENCIK TUNANG
kantoi2 aku bgun lambat haha ampun pak....! =.@

then lagi terkejut tengok ada mecej masuk .......jom tgk mecej apa...



emmm tgk nilai pra bayar tersebut.. RM50 maaaa $.$ wow!!
ni mesti keje ENCIK TUNANG.... aku pasti !!
ayooo encik tunang2x.. geram sgt ngn dia nie hehehe... nasib jauh... anyway thankz lalink =))

Sabtu, 10 November 2012

Mid Sem Holiday !

hoho..
holiday time...
BUT
schedule full with assignment , fyp , test xoxo.....

emmmmmmmmm so @.@ mata jadi panda jap bub kena selesaikan byk keje hihi

Rabu, 7 November 2012

Selasa, 6 November 2012

Teh !!!

salam blogger
ehm cak.. aku baru lek dari kursus peningkatan kemahiran penggunaan buku teks under KPM.. ehm rupenya kursus ni da dibuat sejak tahun 2005 tp peserta lebih kepada para2 guru di sekolah..so Universiti aku UTM + UPSI telah terpilih.. so UTM universiti kedua KPM dtg wat kursus nie.. alhamdullillah..actually aku mengantikan kawan aku si FIZA ..sian dia nk g konvo adik dia so x salahkan?tolong kawan... arini ari aku esok lusa mana tau aku pulak huhu.. so hidup kena saling membantu ^^

so apa kaitan tajuk entry ko tu hihi..em so aku pilih tajuk TEH...haha aku memang suka minum teh x kesah la kosong ke yg cmpur susu ke janji teh..so nk dijadikan cite lek dari kursus td tepat jap 4.40pm aku tgk hp...jeng3x...dapat 7 mesej hehe.. tp 2 mesej dari ENCIK TUNANG ...hihi senyum lebar aku 
^__________________^

speechless + terharu~~^.^
dia betul2x nk jaga aku walaupun masih dlm ikatan pertunangan..YA ALLAH terima kasih temukan aku ngn si Dia=)


mood: teh apa la tu nnt encik tunang pos hehe=p

Isnin, 5 November 2012

Suatu ketika ...

salam blogger,
mak aihhh suatu ketika di hari ahad... ehm alkisah semalam tanggal 4 November 2012 satu UTM SKUDAI x de elektrik dari kul 9am-9pm.. hoho segala kerja2 melibatkan penggunaan lappy harus diberhentikan hehe=p
ehm nak jadi citer aku n nenek decide nk kuar nk study kat KFC..amik kaw ada kowg wat study kt food court/fast food court... ada k? hehe so memang tragis ok semalam.. utk pengetahuan semua UTM lau sabtu ahad ada sediakan bas ke JUSCO-GIANT so free ok FREE! x yah nk byr..agipun da tolak masa bayar yuran hehe rugi lau x nek..so aku ngn nenek pun decide nk kuar kul 11.30am.. ehm tungu2 punya tunggu da lalama... sekali bas smpai depan kitaowg amik kaw.. penuh wey ! ehm sampai nk tutup pintu pun susah haha...le bayangkan x?ce bayangkan sekrg haha..
ehmmm pasrah da..masa ni tgk jam da kul 1.05pm.. da masuk zohor.. so decide nk tunggu kat main port la..so jln siket bukan siket jln byk sebab penat hehe.. ehmmm tunggu mak aihhh sampai kul 2pm..perut da berkeroncong.. lupa nk ckp masa ni cafe MERANTI x bukak means cafe tmpat aku beli makanan selalu x bukak atas sebab isu ketiaadaan elektrik nie.. ummmphh
so thats why sumer warga UTM lepak kat JUSCO+ GIANT haha.. nasib la ada sowg hamba bek ..kak aida ni YA ALLAH bek giler nk anta kitaowg ke JUSCO ingat nk bayar tp dia tolak ..^^ baikkan? semoga ALLAH murahkan rezeki kak Aida......

so smpai jusco g KFC terus..berdessssuuuuuuuuup ..punya la lapao.. haha..sekali mak aihhh penuh + panjang que fuh!.. redha la..
so nasib nenek dpt meja haha
so bermula la kembara study di KFC.. tp itu 1st time tau aku study kat KFC.. selalu aku g KFC nk mkn jer.. kali ni MAKAN + STUDY... perghhh memang kenangan..

^______________________^


peace....  =)



nenek ^^

Sabtu, 3 November 2012

fyp @ PSM dua benda yang sama =.=

'Ya Allah permudahkanlah urusan aku sebagai pelajar tahun akhir'

amin

^__________________^



Jumaat, 2 November 2012

1 Now 1 Nescafe

Salam blogger^^

ehm morrrrrrrrrrrrrningggg...
ehm arini kelas mula kul 11am-12pm
semata2x 1 jam jer setiap ari jumaat...
ayoyo.. terpaksa gagah juga ke kelas walau 1 jam aduyai=.=

ehm pagi2 masak air.. x pun si nenek yg masak air pastu bukak bungkusan NESCAFE..amik 1 sachet then bukak tabur dlm mug letak air panas the end jadilah NESCAFE PANAS SATU ! haha...=p

ehm memang badan ni da ketagih giler wey ngn nes.. ehm encik tunang puas bebel2 jgn amalkan nnt masa tua susah nnt... tp da sejak azali study memang amik 1 sachet nes tiap ari..paling teruk pun 3 sachet dlm waktu berlainan 1 hari amikkkk kaw bedah ^^ kih3x...

ehmmmm.... so ada idea x cm ne aku nk hilangkan ketagih aku ni?

Khamis, 1 November 2012

harta dari Korea ...

 

tetibe nak senyum
^_______________________^

heppynya bila ada owg kasi benda2 cmni..
so kalo ada blogger yg g travel then beli2 kan la aku keychain ke?bookmark ke? hehe

ehm so ni harta dari dak OLA..hehe
thankz OLA !!
ehmm ni yg syg lebih kat ko haha
walaupun da berabad ko simpan benda ni baru semalam teringat nk kasi aku kui3x...aku x kesah ^^ kih3x

mood: ALHAMDULLILLAH heppy bub soklan thermo td sebijik sejibik kuar balik dlm TEST td lalalalala

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...