Sabtu, 13 Oktober 2012

Siti Nurhaliza datang PESTA KONVO UTM 49-FESKO

salam...
arini da masuk 4 hari berlansung nya pesta konvo UTM..
yg best nya Konvo kali ni diowg jemput artis2x..






Dato' Siti^^



Joe + Ila Damia^^



Masa mlm rabu yg lepas mereka jemput DATO'SITI NURHALIZA & Joe Flizzow + Ila Damia,









Photo
Johan....^^


jay jay^^





next mlm tadi JOHAN Raja Lawak , Hyper Act, Jay Jay , Rahmat Mega....ehm tpmlm tdi aku xgi... nasib ada video kat you tube so dpt la tgk hoho..

so mlm ni 13/102012 : ESTRANGED & Hafiz Hamidon....so marilah dtg ke pesta konvo UTM ...ehm ceh macam aku lak promoter..tp x pe aku kn anak UTM so meh2x dtg..^^

meh aku nk citer pengalaman arini yg x kan aku lupa lepas grad...ehm td aku ada workshop MATHLAB..ehm cikgu2math UTM ni bagus siap kena belaja MATHLAB tu..padahal nnt anak murid aku x sempat ke x aku nk transfer benda2tu kat mereka haha takut x masuk akal jer..kih3x..xpelah bia cikgu dia up siket kui3x..so habis kelas kul 12pm..


so decide ngn Ainaa & Janah.. nak g derma darah..yg paling beria si ainaa..nasibla kawan aku si Qilah nak g PESTA KONVO dia bwk kete so kami decide nk tumpang..so aku ni da la xpernah derma darah kononnya ni la nk catat rekod..sepanjang dlm kete Qilah aku mcm nebes giler la..bila da sampai kat tapak konvo tu lagi la aty aku berdegup2x kah3x...tp control macho agi muka...ehm siap ajak si AINAA + JA jln2 pusing dulu punya nk cver cuak kui3x...so dek kerana tengahari dan panas yg terik..aku pun memberanikan diri ajak diowg terus g tapak derma..Kali ni HOSPITAL SULTANAH AMINAH yg anjurkan..so aku pun amik la borang isi bagai dlm aty tuhan jer la yg tau..paling best si ainaa ngn ja kena timbang dulu bub nurse2 kat situ mcm x caya jer..diowg nk derma yela badan kecik hehe..aku da gelak dlm aty ..siap nurse tu ckp berat lebih 45kg tau..haha..aku CONFIRM la lebih dan terlebih2...kui3x... then aku nurse tu terus panggil.. ok dlm aty da bce doa2 pendiding..yela 1st time tuuu kui3x
sekali nurse tu sapu ubat kat jari hantu aku..pastu dia amik mcm pen tu cucuk pastu darah aku pun kuar la siket..ehm masa tu x perasan lansung nurse da cucuk hihi rasa cm gigit semut jer..ceh masa tu confirm da gagah siket.. aku pun tunggu next process..last2 nurse tu ckp..

nurse: 'ok dik darah awak cair sgt..'
aku : 'sy darah apa?
nurse: 'darah O.tp x layak menderma sebab darah cair'

***********

aku pun mcm frust la jugak..last2x tiga-tiga owg x dpt derma..sama-sama gelak..kah3x.so kowg yg le derma g la derma darah..pasni aku nk makan aty banyak2x..( aish makan aty ^^) hehe.paling syiok balik kena jln...memang walkathon habis..smpai jer bilik hujan+ kilat..alhamdullillah sempat smpai lau x mandi hujan wat kali ke-3 la aku hoho...

mood:  yeah ! aku da tau aku darah O lalalala...

k bai.

4 ulasan:

TintaMerah berkata...

tinta merah pn darah O gakzz. bestnyer dpt tngok siti punye konsert..

singgah n follow di sini..

Tinta Merah hiburan sensasi

http://tintamerah4488.blogspot.com/search/label/Hiburan%20Sensasi

eenie minniey berkata...

sib beq bukan aaron aziz, xde la jeles sgt *sedapkan hati sendiri* haha

nurul wadiatul berkata...

@TintaMerahwow lewat geng darah O nie hehe

nurul wadiatul berkata...

@eenie minnieykalo aoron aziz memang da wajib amik gmbo ngn die hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...