Pengikut

Rabu, 19 September 2012

^^ suker sgt2x..

yahooo..bilik aku kt UTM da ada WIFI hihi u know why ?? aku ngn rumate aku da wat plan share guna p1WIMAX huhu..ehm so dlm bilik aku le jer guna internet..ni sumer2 gara2 aku nk wat PSM..ehm lau x wat PSM xdenya kitaowg nk guna binatang nie coz masing2 dulu guna BB jer..

ehm so now nk wat keje pun mudah yg teramat lalalalala hehe memang x risau agi..kiranya aku RM50 hajar RM50 la bayar tiap bulan2x.kitowang ikat 1 tahun punya kontrak hoho
ehm so semester ni memang relaks jadula kelas x bape nk padat tp mak aihh subjek sumer byk yang 3 jam kredit ...semester ni aku punya final exam hanya ada 4 paper jer..ada 6 subjek... kiranya ada 2 subjek yg x yah nk masuk pekse bagai..huhu

so da jadi student final year da aku..ehm da tuer..umur pun tahun depan nk jejak 24 Tahun hihi....malu2x >.<
24 tahun..ehm nasib da ada yg masuk minang aku ni.lau x ehm memang aku x taula sapa yg nk aku nie..hehe encik tunang pilih aku sebab apa pun aku x tau sampai sekarang..encik tunang kata RAHSIA...syg oii...hihiihi ><
ehm so aku berdoa hubungan aku da encik tunang berakhir hingga ke jinjang pelamin..dan dipanjangkan jodoh aku ngn encik tunang...amin..doakan aku ea..=)

ehm k la nnt aku smbung ag update belog.kali ni le update byk story bub line internet da fast fast fast hehe...=p


K bai....

2 00000 sunsweetz comment:

azizah :) berkata...

jijah doakan moga panjang jodoh ms gan cik tunang yer.. Amin..

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@azizah :)thankz dear..=) amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...