Pengikut

Khamis, 20 September 2012

L.E.G.A

alhamdullillah lega sgt2 coz td petang aku kena bentang tajuk PSM aku..sepatutnya dari mgu lepas..tp dek kerana aku demam mgu lepas buat pun cincai je..so minggu ni aku wat kasi mantop ceh2x..akhirnya SUPERVISOR aku suker tajuk aku cume kena betulkan lekobjektif kajian aku la...ehm so mgu ni pulun agi utk objektif ngn literature review aku huhu...

ehm tibe2 rindu kat encik tunang...ehm lau la encik tunang kat semenanjung kan best...hihihihi

its okey belajar perasaan ditinggalkan bub nnt da jadi isteri encik tunang pun kena tinggal gak bub encik tunang aku kan 'tentera'...xoxo

ehm so mgu ni xlek umah kena amik finance course ahad ni 23/9/2012 emmmm malasnya nasib kena amik bub  syarat  utk konvo lau x gamaknya x amikla aku hihihi~

so ni da nk habis minggu ke-2 semester nie walawey kejap je nak masuk minggu ke-3 huhu...>.<

cepat2 habis aku nkkonvo cepat nnt le khwin cepat hahahaha...(*gatainya aku) ..x delah cuma nak ringankn kepala aku yg x ringan ni hahaha

sekianlaa...esok aku sambung cerite agi..hihi da malas nk taip ni hohoho

k bai....

2 00000 sunsweetz comment:

Cik Putri berkata...

ohh..tunang mat tiarap la nie eay..hihih..mmg kena tabah sket jd wife army nie kan.^^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Cik Putrihehe yup tunang mat tiarap..like this term haha=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...