Khamis, 27 September 2012

Insyaallah^^

alhamdullillah hati semakin tenang...
semoga urusan aku esok dipermudahkanNYA..
yang lagi penting mintak2 la..pengarah urusan tempat kajian aku tu lembut aty die nk bagi maklumat dan benarkan aku wat kajian mengenai syarikat dier.....amin..


now mengetahui ALLAH S.W.T. sentiasa bersama dgn hambaNYA yang selalu mengingatiNYA walau apa jua keadaan...^^

mood: emmmm kena wat planning ni bub semester ni rasa mcm xcukup masa jer....^^

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...