Pengikut

Sabtu, 22 September 2012

Cinta High Class

actually td pagi dlm kul 11am-4.15pm aku berjimba2 kat jusco taman u skudai jer..so bese la jalan2 masuk MPH then pantang nampak novel mesti nk grab 1 tp lau poket penuh la hehe..then apa lagi dalam masa 30min-40min something kot dlm MPH then grab la beberapa buah buku..hehe ehm tp skrg nga berfikir 'adakah aku dpt menghabiskan bacaan aku hehe..ehm amiik kaw nasib beli 2 buah jer....

so buku yang berjaya aku grab td ...

jeng2x...





 *ehm ni dia 1 buku tu novel penulis aku (LIYANA ZAHIM ) suka hehe.. Yang agi 1 tu aku suka bce belog penulis ni ngn suami dia ehmm sweet sgt...


k la aku nk continue wat assignment...lau nk pinjam bayar la hahaha >< gelak jahat

k bai.....

0 00000 sunsweetz comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...