Sabtu, 25 Ogos 2012

Beraya bersama encik tunang=)

hehe baca tajuk entry mcm berbunga2 je perasaan nie hehe
alhamdullillah da 3 hari aku bergelar tunangan owg..
ehm belum jadi isteri agi da rasa bunga2..kui3x
ehm masih dlm proses mengenali 'encik tunang'
ehm alhamdullillah aku sanjung akan pegangan agamanya semoga 'encik tunang' dpt membimbing ku ke arahNYA
aku pilih 'encik tunang' bukanla kerna harta & paras rupa tp atas dasar agamanya dan paling penting ibu dan ayah aku suka kan dia xoxo

ehmm td dari

KULAI--->BATU PAHAT ---> KLUANG---> KULAI

huhu semua destinasi ke rumah kawan encik tunang 
ehm so memang x kenal lansung la
siap ada yg usik 
'bila nk makan nasi myk'

kui3x...

insyaallah ..akan dtg..
doakan la yer..
yg penting encik tunang da ready aku jer lum agi ..amik masa siket..hoho

ehm tp mcm mimpi kan?
ehm tula 
aku ni couple giler2 ngn owg len sekali tunang ngn owg len..
ehmm
mungkin itulah pemilik tulang rusukku ..amin=)

mood: ehm penat beraya..tahun nie special bub beraya ngn encik tunang hehe=p.. cian encik tunang kena drive n anta aku pulang hihi syg encik tunang ketat2x

Rabu, 22 Ogos 2012

My E-day 2012

cak...
ehm syukur sgt2x..akhirnya selesai sudah ..
thankz to my big family esp my mum,my dad,my lil bro n angah..kak ina, dayah, ipah, ngn semua2..tanpa diowg mesti majlis ni x berjalan dgn lancar..n my bestie ola=) to hajar omar nnt 10 sept kta gossip girl2 xoxo

ALHAMDULLILLAH
malas nk cerita byk moh tgk pic yg sempat cousin2 aku snap sepanjang MAJLIS td hihi

 ehm da bertukar status da aku..xoxo
ehm sudah digari harap maklum kui3x..


my family..ehm ayah ngn adik j x de masa ni >.^
 masa ni da nebes giler hehe


 dulang-dulang dari pihak perempuan=)


akhirnya...


alhamdullillah...ehm to my fwens n others actually majlis aku ni simple jer bub tu x announce n malas nk heboh2 hihi so kamu2 jgn nk kecik aty ea....bukan besar2an sekadar mengcukupi tuntutan agama huhu

x sangka aku da jadi tunangan owg..
semoga jodoh kami berpanjangan=)

mood: ehm bercinta dgn owg len...tunang dgn owg len..namun itu semua ketetapan ilahi..mcm mimpi je hoho
alhamdullillah 4 Syawal dlm ingatan>.<

SELAMAT HARI RAYA MOHON MAAF ZAHIR & BATIN

Isnin, 20 Ogos 2012

nebesss ---> 4 syawal

Salam Syawal ..
lama aku x update story kt belog..FB pun da jarang bukak..
dek kerana busy yg teramat & sibuk nk wat persiapan utk 4 SYAWAL nie..
 
ehm insyaallah 4 Syawal ni status aku bakal berubah=)

jeng2x..
ramai yg terkejut xoxo..
nak tau cerita lebih lanjut kena tunggu detik itu kih3x...

doakan semoga detik itu berjalan dgn lancar

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI UTK SEMUA BLOGGER


Mood : Jodoh itu rαhsiα ALLAH . .
☻♥☻
/█\/█\
.||.||.
SEKUAT mana SETIA . .
SEHEBAT manα MERANCANG . .
SEJAUH manα MENUNGGU . .
SEKERAS manα BERSABAR . .
SEJUJUR manα MENERIMA . .
Jikα ALLAH Tidαk Menulis Jodoh Bersαmα..
Tetαp Tidαk Akαn Bersαmα

Selasa, 14 Ogos 2012

4 SYAWAL xoxo

ehmm tinggal beberapa ari lagi nk raya
aduhaaii risau nye nk menghadapi 4 SYAWAL
semoga segala urusan dipermudahkanNYA...
amin

mood: busy dengan segala persiapan=)

Sabtu, 11 Ogos 2012

Kuasa TUHAN =)

Salam ramdhan=)
ehmm lama da x update belog ni..penuh da habuk + sawang hehe
so dikesempatan aku cuti sabtu ngn ahad nie le la aku update belog hehe
ehm betul la kuasa ALLAH S.W.T 
tiada sapa le halang
walaupun setahun & bertahun2 kowg couple ngn bf kowang tp kalo da bukan jodoh still x dpt bersama
bukan bertahun2 jer sebulan k berbulan2 pun sama..

adakah aku da bersedia??

mood: semoga segala urusan ku dipermudahkanNYA...

Khamis, 2 Ogos 2012

14 Ramadhan

Syukur alhamdullillah
sudah 14 Ramadhan
masih diberi kekuatan olehNYA
utk mengutip segala jenis habuan dibulan yg penuh barakah ini=)

Mood : alhamdullillah...syukur

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...