Isnin, 2 Julai 2012

Penantian itu berbaloi=)

actually arini aku g kuar interview..bub tempat keje laama aku panggil suh masuk keje..
then aku g pagi2 kt tempat keje tu
then  
aku pun habis isi borang diowg kata nnt call lak..ehm cm x dpt jer..=(
hampa nie..
anyway percaya rezeki pasti ada.hoho
next..
aku bwk my mum g TM NET bub nk betolkan tepon umah aku bub si kecik molek ADAM duk men kat rak tepon habis jatuh ..aiyaaa kih3x
so on the way nk g TM NET aku singgah la umah luqman..da 3 tahun umur dak tuu
manja n comel=)

dlm duk bersembang bagai dpt satu panggilan..
ingatkan tmpat keje yg aku mintak
sekali tgk number


jeng2x..


my love okey..
heppy giler..
ehm rindu sgt2 kt dier..
tnya dia da lek k? kata sebulan wak..hehe dia jwb 'BATAL' kah3x

ehm apa yg batal pun x tau
rupanya dia da lek kul 8pm mlm td n sempat tgk EURO ..tau la SPAIN menang eeee.
anyway 'abg navy' da selamat pulang
seronoknya..
penantian itu berbaloi..huk3x

 mood: ada keje kosong x?emmmmmmmmm

1 ulasan:

azizah :) berkata...

ayoyo abg kamoo pon navy gak ke? hahha adoi... satu geng la kita..hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...