Pengikut

Jumaat, 15 Jun 2012

Tq NUFFNANG !!

alhamdullillah..
syg jugak nuff kat aku hehe

kome2 yg dtg belog aku meh la tolong klik apa yg patut hehe nnt teman tolong kome2 lak
hoho
ehm so aku nk ucapkan terima kasih kat semu follower aku n silent reader blog ni
aku tau blog aku x setanding


HEHE
tp terima ksh byk2 kat MR NUFF bub bagi peluang kt belog ni nk merasa B.E kui3x

REZEKI JUMAAT 
nie~

hehe tgok tu da ada 2 B.E la hoho



mood: ada 10 hari praktikal kui3x...

5 00000 sunsweetz comment:

Nurmaisarah Azmi berkata...

macam mana nak check?

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Nurmaisarah Azmiem g kt sini http://www.nuffnang.com.my/ pastu check kt EARNING..pastu tgk kt senarai list iklan yg masuk..lau kosong je maknanya x de la tau kena bersabar menunggunya

Sally Yatiey berkata...

Bestnya dapat BE :D hee. Tahniah

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Sally Yatieyhehe tq=)

tiefazatie berkata...

wah..best2..tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...