Selasa, 5 Jun 2012

Nuffnang kasi BE..alhamdullillah

Yahoooo...thankz to nuff 
td aku bukak akaun NUFF tgk ada 1 B.E masuk huhu
masyuk !!

hope die setialah ngn Aku kui3

meh sini tgk 1 B.E je ....
nak byk2 hehe
next time kasi byk ea....MR nuff


so nnt lau nmpak iklan SEN HENG menari2 kt belog aku tolong klik ea hihi
apa yg penting?? KERJASAMA hohoho

xoxo


10 ulasan:

Farah Syairah berkata...

kena bayar ke wat nuff nie nurul?

IEQAH berkata...

eiishhhh jelesnyeeee

khairil faizul (kf) berkata...

wow.congratz.boleh bg tips camne nak dapatkan BE? :)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Farah Syairahx ya..free je..just email n password rugi lau x wat...

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@IEQAHx mo jeles2 nnt Ms dtg belog awok lak ea..klik nuff awk

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@khairil faizul (kf)kena rajin BW...kena rajin upp trafik..baru le dpt B.E

azizah :) berkata...

wah bestnya... nak BE jugak!!

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@azizah :)awok da byk B.E segan la sy hehe

Farah Syairah berkata...

camne nak buat nuff?

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Farah Syairahdaftar kt sini http://www.nuffnang.com.my/

pastu sign up cm wat email baru then lau nk tau lebih lanjut le g kat sini

http://jejariruncing.blogspot.com/

cik elia punya belog dia ada story sal nuff huhu

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...