Ahad, 20 Mei 2012

EKSPEDISI KE AIR TERJUN GUNUNG PULAI KULAIJAYA

Yahooooooooo..seronok giler biler dpt release tension ngn memember kt kulai ni yela sekrg kan dak2 fakulti aku nga praktikal so masing2 bersepah kat daerah JOHOR nie hehe so aku just dpt jumpa ngn dak2 yg praktikal kt zon kulaijaya jer...
so  19 MEI 2012 yg lepas aku n the geng n my mum, my sis n my litle bro join the adventure to GUNUNG PULAI haha...cm gempakz STARZ je kan .. hehe ala2 report tuuu huhu
okei..sgt menakjubkan bub kitaowg kena 'hiking' giler tinggi punya gunung hehe..
nasib2x..dala memasing bwk bekalan ala-ala nk g pesta tepi pantai..owg len duk kai kasut joging tp kitaowg kai selipar jamban jer kui3x....
so x nk ckp n tulis2 byk2..tp nk show off the pic segala bagai..yg sempat snap masa tu..anyway credit to kamera izyan ismail

&

all my lovely fwens...
cah : hajar : fieza & my sis-nadiah : my mum : my lil bro

h:e:h:e

so let's see 


ehm so ni the first our adventure huhu





welcome hihi




huhu langkah menuju ke puncak hihi






see jauh tuuuu nk hiking hehe






ok jalan-jalan menikmati keindahan alam...9.00am





fuhhhh peluh da time ni hehe...0.54KM ok jauhkan??







yahoooooo da sampai...>.^







huhu nice kan..ni la dia keindahan ciptaan NYA...subhanaallah=)






bile cikgu-cikgu jumpa air hehe..wave..wave..wave ! xoxo





hihi bile aku jumpa air jadi lain pulak kah3x..







seronok kan bila dapat mcm ni hujung minggu..huhu


so enjoy sgt ekspedisi yg x terancang ni hehe..ehm rasa nk g lagi la....lalalala...
ehm pasni pergi mcm nk BBQ lak kui3...

MOOD:ehmmm esok sekolah pulak..huhu monday blues kui3x..

4 ulasan:

azizah :) berkata...

bestnya yunk.. dah lama tak g air terjun! jelesnyaaaaa

hubby! cepat balik nak mandi air terjun jugak! wuawuawua :P

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@azizah :)ehmm g ulu bendul sonok gak kan?hehe nk panggil hubby sy jugak la g air tejun wakaka...g tau jgn x g kui3

ucu yana berkata...

miss..I nk tnye sikit...bleh piknik ke kat situ??sbb nk ajk kwn lepak...tpi xtau best ke x??u rasa ok tak gunung pulai ni??please bagi cadangan:-) :-) :-) :-) thank u

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@ucu yana ehm actually air terjun gunung pulai ada kawasan2 yg best utk piknik masa ms pergi ni ms salah pilih tempat .. kalo tmpat best kena panjat tinggi agi..tp Ms syorkan bek pergi air terjun gunung lambak

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...