Pengikut

Sabtu, 26 Mei 2012

CICAK

hoooray cuti sekolah bermula maknanya cikgu nurul pun cuti sakan la 2 minggu ni hoho
ehm pas dua minggu ada 3 minggu lagi nk save a date with my students lor huhu
pastu habis praktikal then continue my journey on september then be a final students wow super duper senior lor kih3x..gelak jahat jap 
ehm last day before cuti kiranya ari jumaat semalam dak2 4 SN means anak murid aku la kan ada ke patut masing2 wat muka x bersalah bile diowg plan punya bek nk kena kan aku..uish !!
terkena aku wey..
ehmmm benda yg paling aku geli n paling wat aku x tido tu la yg jd tunggak idea dak2 aku ni eee geram

k aku masuk kelas diowg cm bese..disebabkan mood da ke laut nk mengajar n esokknya cuti dan 1 masa jer aku pun bagi la diowg wat keje sendiri then aku pun nk tndatangan buku "HEADCOUNT KEDATANGAN" ala buku ni sekolah aku wat utk pastikan kuantiti murid yg ponteng dpt diatasi kononnya la tp ada gak yg ponteng haha...
aku pun selak...selak...dan selak...
sekali amik kaw

emmm see seekor cicak diletak kan di antara helaian buku headcount tuuu
aku dgn aksi terkejut beruk menjerit masa tu tp masih dpt dikawal la
ehmmm
bolehlak students aku gelak sakan hehe
ehm aku sjaa gertak diowg 
"teacher potong markah math awak semua"

ehmmm tau diowg cuak..terus say sorry
hehe padahal aku sjer je kasi psycho lek diowg kah4x
gelak jahat jap hihi

ehm pastu le lak dak2 tu g sambung plan nk kenakan cikgu len lak kui3x

aiyaaa makin lama makin syg lak kat diowg....

***************

emmm cntik x?
ni la dia hasil tgn 4 owg cikgu praktikal 
ehmm besela bila praktikal byk sgt projek yg disuh wat haha


6 00000 sunsweetz comment:

Suza berkata...

omg ! cicak !!!

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Suzayup cicak nasib bek getah lau betul2x eee x menahan den nnt kui3x

Meor Adzim berkata...

cicak tu comel hahahaaha :) cahayakeagungan.blogspot.com.. tengok sini.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Meor Adzimcomel?? eeee mengelikan la hoho

Kyra berkata...

posting kat mne ?

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Kyramasih praktikal..grad pun belum ag huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...