Pengikut

Selasa, 10 April 2012

Rentetan guru pratikal #1

salam guyz...em miss u all gile2x la..hehe actually aku bsy sgt2 sem ni disebabkan aku menjalani praktikal kt SMK TAMAN PUTRI KULAIJAYA...Ehm well I'M to be a teacher so tmpat praktikal mestilah sekolah hihi x kn kilang kott..kui2x..
ehm masa sekarang memang sgt2 menghargai masa..ehm rasa masa terlalu pantas...
cuba bayangkan..kul 5.30am da bangun pagi...kul 6.30am da kuar umah amik kwn aku yg sama tempat praktikal then sampai sekolah punch card dlm 5min ag nk kul 7am...ehm lau masa kt UTM dulu2 time ni aku di ulik mimpi atas katil..bila sem ni praktikal masa aku giler tersusun haha......lek umah lak kul 2.30pm kalo x de pe2..TAPI lau ada meeting kul 4-5pm baru sampai umah..uwaaa..mlm kena wat lesson plan lak..tido kul 12-1am da biasa da...ehmmmmmm pengorbanan seorang guru tp yg syoknya bila CUTI aku cuti hihi gelak golek2...

ehm ok sekarang minggu ke-4..semua sekali ada 13 minggu maknanya ada baki 9 minggu agi...ehm ok macam bese dak praktikal mesti menyumbangkan something right?ehm so memang terbek..dlm masa 9 minggu nk wat itu ini huhu................

ehm bila fikir lek masa study masa paling best haha..tp  xde duit kih2x....
ada pro & contra...
ok wish me gudluck..jap agi kul 1pm lec nk dtg observe..terbek..ehm yg ni satu ada kisah disebaliknya..nnt aku story guys...-Pen off-




4 00000 sunsweetz comment:

Cha_Haya berkata...

wuuuuu time nih paling kalut skali dgn RPH! kn3?? perhh tmbah tau lec nk dtg observe, xtidoq mlm oiii.. ><,
*tpi alhamdulillah,, kite dh lps sume tu.. heeee

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Cha_Hayahehe sudah semstinya..memang penat giler la time ni hehe..ehmngn projek agi..o untungla da lepas..hihi da posting?

Cha_Haya berkata...

he3.. kite dh hbes thun lps lgi..
skrg dh keje pun..
btw, caiyok2!!! ;)

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@Cha_Hayawow syoknya..ehm bila dpt posting?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...