Ahad, 29 April 2012

I likeee it...-sekian-

emmm masuk ari ni da 2 hari aku layan episod citer cinta buat emelda ni hihi almaklum la..nk tgk yg life busy sokmo lek dari sekolah da terbongkang ngantuk ngn pulun lesson plan so cuti2 gini je la aku pulun  huhu
ehmm anyway aku suka dak comey tu si MIA SARA...emmm so cute..ngn aril fatah punya watak yg sgt cool hihi ehm emelda yg natural giler hehe ok fine aku tangkap leleh citer ni..mood memang jiwang bla layan citer ni..wow excited beb layan citer ni...hihi so aku nk g saMbung lek tgk citer ni..ok bai-=p


mood: keliru dgn diri sendiri....perasaan ragu2 masih ada dlm diri aku & dia

1 ulasan:

CikPuan Azizah berkata...

mia sara sgt comey ok :)

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...