Ahad, 12 Februari 2012

::Vanilla coklat-Bicara Hati-Gemersik Kalbu-Ashiteru-Ariana Mikhail::

huhuhu
cuti ni duk melayan TV jer....hihi besela makan tido ngok TV hehe
so bykla citer2 TV yg menjadi feveret aku haha
ehm dari TV3 sampaila ASTRO huhu


antara cerita yg lebih kurang sama jer
emmm semua mengisahkan kisah kahwin paksa hehe lebih kurang jer huhu

Vanilla coklat
emmm citer ni mula2 aku x layan sgt bub tengah  exam..
last2 abis exam aku duk habiskan episode lepas2 kt TONTON.MY 




Bicara Hati
ehm yg ni lak aku pernah baca novel dier bese ar citer adaptasi novel ni ..ehm itupun x syok bub x serupa lansung ngn novel bub katanya adaptasikan hehe yg ni aku layan kt U-TUBE jer bub umah aku x de astro ada streamyx jer haha


Gemersik Kalbu
yg ni lak novel punya citer gak huhu ehm tp aku layan da episode last2 ehm bub awal2 cm melewey gitu haha..x minat sgt tp masuk dlm listing haha^^




Ashiteru
ok yg ni sama cm vanilla coklat huhu tp aku rasa aku le bagi 4/5 bintang huhu lau vanilla coklat 3/5 lain owg lain rasa kah3x..




Ariana Mikhail
ehm yg ni agi sweeetz...ehm ni aku bagi 5/5 walaupun citernya agak byk konflik n berat tp best ! haha


Misz Susnweetz: Menghitung ari nk mengajar hehe ehmmm le x kalo aku nk kahwin paksa gak kih2x...



Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...