Jumaat, 3 Februari 2012

titik permulaan ^^

emmm cak....mwnink all hehe mwnink ke emm kira mwnink la ea kah2x
actually aku nk habaq sal sekor panda ni  emm 
aku kenal ngn sowg mamat ni ..em 
yg peliknya baru kenal da citer semua perihal peribadinya kat aku oooo
mungkin die mempercayai aku ataupun citer2 nya adalah penyedap perbualan kami huhu
lelaki sekarang mana le percaya ye dak??
sorry guys just to careful about men oooo nooo hihi^^
dush2x...
ehm aku gelar mamat ni mamat poyo ehm n nak j aku gelar mamat ni si panda munceeet hehe x caya munciit meh tgk pic die kat bwh haha munceeet n tembam kan  

jeng2x




wachaaaaaaa....ni la dia mamat poyo tu eeee menchi2x...




Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...