Rabu, 8 Februari 2012

Tasha Manshahar & Syed Shamim ^^

 
perghhh mantap giler suara dak ni..
x lama agi gerenti naik budak ni
dak tesol tuuu
teacher okey!
moh ramai2 terjah belog  
credit to:

bub perkenalkan aku ngn dak ni kah2x...^^

6 ulasan:

[PCL] berkata...

Assalamualaikum, ...dah terjah blog tu , sapa2 pon boleh berjaya berkat usaha gigih mereka dlm apa bidang sekali pon...sama2 kita doakan utk kebaikan diri kita dan juga mereka semua tuh.

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@[PCL]: betul2x..jgn la kita dengki mendengki..lebih baik kita bangga dgn kejayaan owg len huhu

ain nardir berkata...

ahaha.. aku ke yg perkenalkan kat ko? best kn.. mak aku ska dgn tasha! die kata sore dak ni sedap.. aku tau lagu ni pun dpd kwn adk aku.. ni blog adk aku http://dottiemo.blogspot.com/ haha

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@ain nardir:ooo si dotie yg g tau hehe..hehe yup ko la yg post kt FB terus aku amik link n dgr fuh memang mantop!

misskonspirasi berkata...

dedua sore best.. kim salam.. keh keh mu mesti maju gitu.. slam kenal dari misskonspirasi wahai tuan blog

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@misskonspirasi: hehe kim slm?hehe g blog die ea nnt hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...