Rabu, 15 Februari 2012

Olympus Pen Mini E-PM1 pujaan atyku^^

oh my god...this gadget make me fully heart attack haha^^
wey cantik n smart wey aku da jatuh cinta tahap gaban dgn binatang nier hehehe
ehmmm memang aku nk li satu...ehm catik smart image dier pun le lawan DSLR 1000D huhu
 ehmmmmm syoknya...
ehm thankz to blogger


actually die da miliki gadget nie em untungla die bub ada owg bagi die ehm sgt jeles ok hehe
ehm aku g ushar2 binatang ni ada byk warna huhu smart sgt
sekali tgk harga kat LELONG.MY RM1790.00
so??
ehmmm kena kumpul duit nk beli ni..ehm DSLR macam terkeluar senarai wishlist aku la gamaknya hehe....
moh tgk 
OLYMPUS PEN MINI E-PM1

FRONT 



BACK 



TOP 



EHMMMM  seee cnteq kan....specification die pun mntap...!
  • Updated 12MP Live MOS sensor
  • 120 Hz 'Fast AF' focus system
  • Clip-on flash (included)
  • Built-in autofocus illuminator light
  • 460,000 dot LCD screen (16:9 aspect ratio)
  • Dual-core TruePic VI processor
  • 1080i60 movies in AVCHD format
  • In-body (sensor-shift) image stabilization system

ni warna lain lak huhu canteknya^^
picture: credit to google
 
MISZ SUNSWEETZ: uwaaaa aku da jatuh ati kat OLYMPUS PEN MINI E-PM1 uwaaaa nk beli !!!

4 ulasan:

wanabee berkata...

1st time nak komen kat blog ni ..huhu

whoaaaa..kamera tu harga dkt 1800 tuuuu.....agaknya macam manalah hasil gambarnya ...huuu ^_^

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@wanabeeehm gambarnya gile mantop beb kalah DSLR 1000D huhu

poohrist berkata...

i pun jatuh cinta jugak dengan gadget nie..
memang smart kowt..

::Misz sunsWeetz:: berkata...

@poohristsmart kan..ehm jom beli hehe

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...