Jumaat, 17 Februari 2012

Mungkin DIA untukku^^

Alhamdullillah....hihi sekarang mood aku nga heppy hihi
actually entry yg lepas aku citer ada guys yg aku minat dulu dtg balik cari aku kan..emmm so aku x minat sgt mamat tu ehmmm tp aku x ckp la depan2..bub x nk kecik kan aty die..aku just layan sebagai seorg kawan jer..huhu..
ehm last2 nak tau citer x?hehe
ALLAH S.W.T tu maha ADIL & maha Penyayang^^
aku diketemukan dengan DIA....
semoga hubungan ku dgn DIA kekal dan berpanjangan
-amin-


Misz sunsweetz: mood ehmmm rindu ngn abg NAVY hehe

Tiada ulasan:

Misz Sunsweetz a.k.a cikgu wadi

assalamualaikum 👀.. selamat malam semua.. tiba-tiba malam ini macam ada mood nak berblogging hik3 rindu sebenarnya nak berblog nak g walk...